Businessbrunch

Jeg bliver løbende spurgt om råd og vejledning omkring det at skabe online produkter, markedsføring, at have en blog osv.

Jeg har ændret min psykologpraksis fra en klassisk praksis med samtaler og konsulentopgaver til en forretning, hvor 90% af min indtjening kommer fra digitale produkter (onlinebaserede forløb), og jeg lever af det.

Jeg deler gerne ud af min erfaring og vil foreslå, at vi mødes business brunch (eller lunch eller dinner) i 2 timer. Her kan du spørge mig om alt, og jeg giver dig alt hvad jeg har af anbefalinger, værktøjer og praktisk hjælp.

Man kan hurtigt spilde meget tid og mange penge på kurser omkring at føre en onlinebaseret forretning.Når du skal lede efter rådgivning, vil jeg anbefale dig at finde én, der enten selv lever af den type forretning, du gerne selv vil anbefale eller kan dokumentere resultater, hvor vedkommende har hjulpet andre med at få gode resultater.

Der findes ikke én opskrift, der passer til alle. Men at få god rådgivning kan gøre det langt mere sandsynligt, at du lykkes med dit projekt.

Min konsulent pris er 1500 kr/t men ved en businessbrunch er prisen 2999 kr. (+ moms) og inkluderer mad og drikke.

Jeg bor syd for Ålborg men er ofte i København og Århus.

Kontakt mig på soelvstein@soelvstein.dk eller ring på 51 94 28 67, hvis du vil mødes til business brunch:)

Kærlig hilsen

tilstedeværelse

 

Er du stresset?

Få min

morgenmeditation!

Begynd din dag med fokus, ro og en klar intention. Det gør en forskel!

Tak for tilmeldingen - du har fået en mail!