Hverdagspower

Hverdagspower er et forløb med 10 korte lydlektioner lavet specielt til dig, der gerne vil have øjeblikkelig hjælp i hverdagen til at finde ro og glæde, bryde dårlige vaner, sætte sunde grænser og andre ting, der hjælper dig med at genfinde din Hverdagspower!

Lydforløbet består af korte øvelser, meditationer og inspirationer, der giver dig klarhed og et puf i den rigtige retning lige hvor og når, du har brug for det. Dyb forandring sker ét skridt ad gangen og én dag ad gangen.

De 10 lydlektioner er alle mellem 5-15 minutter.

Du guides gennem hverdagens udfordringer, så du ikke bliver stresset og udmattet men tværtimod finder indre ro, styrke og glæde – også selvom omstændighederne er krævende.

Du får en psykolog i øret, når du har brug for det, og det hele er lige til at tage med i lommen.


10 lydlektioner der hjælper dig med at finde din hverdagspower fra morgen til aften, ugen igennem.

De 10 korte lydlektioner, du får adgang til, er:

1 Morgenklar

Undgå morgenstress – få ro, klarhed og fokus fra morgenstunden. Det ændrer hele din dag.

2 Rolig og fokuseret

Til en hektisk arbejdsdag. Du finder ro og fokus og lærer at prioritere det vigtigste først og give slip på unødig stress.

3 Autentisk

Du lærer at se igennem selvkritiske tanker og lavt selvværd, og du guides til, hvordan du kan leve din dag i overensstemmelse med den, du er.

4 Fri af bekymringer

Til bekymringer om fortid, fremtid og hvad andre mennesker tænker om dig. Du lærer at give slip og komme tilbage til din umiddelbare livsenergi og glæde.

5 Handlekraftig

Til tvivl og uklarhed. Hjælp til at være modig og træffe kloge beslutninger baseret på din intuition.

6 Ligevægtig

Til når intense følelser og svære situationer bringer dig ud af balance. Du lærer at stå fast og møde stærke følelser og påtrængende tanker med ligevægt frem for at blive kapret.

7 Tydelig

Her guides du til at mærke dine egne grænser og behov, og du lærer at sætte sunde grænser ved hjælp af 4 enkle trin.

8 Kærlig og åben

Til et lukket eller frygtsomt hjerte. En inspiration og meditation med fokus på et åbent og stærkt hjerte.

9 Fuld af glæde

Til når humør og energi er i bund – her spores du ind på glæde og god energi med et helt enkelt men kraftfuldt princip.

10 Aftenro

Til uro og søvnbesvær – slut dagen af på en god måde og sov godt med denne meditation.

Mit navn er Birgitte Sølvstein, og jeg har skabt et lydforløb, der kan give dig en hjælpende hånd i hverdagen!

Jeg hedder Birgitte Sølvstein og er autoriseret psykolog. Siden 2008 har jeg arbejdet som psykolog. Først i forskellige offentlige og private ansættelser og siden 2013 som selvstændig psykolog.

Udover det almindelige psykologarbejde er jeg blogger og podcaster. Det er mig, der er “Psykologen i Øret” – en populær podcast, som mange danskere lytter til hver uge.

Jeg har lært meget som psykolog, men min vigtigste erfaring har jeg fra mit eget liv. Jeg har mærket både hverdagens udfordringer og alvorlige kriser, og jeg er bevidst om, at livet ikke er så nemt i praksis som i teorien.

Jeg er optaget af at hjælpe der, hvor der er brug for det. Min erfaring er, at små inspirerende og motiverende input lige der, hvor det gælder – i hverdagen – kan gøre en verden til forskel.

Jeg håber, at du vil give dig selv og din hverdag denne ekstraordinære saltvandsindsprøjtning 🙂


Alle lektioner var relevante for mig. Fx lektionen om bekymringer. “Kærlig og åben” er fantastisk. Den afsluttende lektion til uro og søvnbesvær er jeg meget begejstret for. Din stemme er virkelig god til at bringe ro og få mig til at give slip. Det er næsten som hypnose og for mig virkelig tiltrængt. Tusind tak!

— Helle

Jeg elsker din morgenmeditation og det samme med aften. Og så bruger jeg de andre, når der er behov for enten at blive løftet i humør eller give slip. Humørmeditationen virker også super, og jeg har allerede anbefalet det til andre af den simple grund til, at de er korte og virksomme, og så på grund af din dejlige stemme.

— Sarah

Jeg håbede på, at jeg kunne få nogle redskaber til de daglige udfordringer, og det har jeg absolut fået — dejligt 😊. Jeg blev mere klog på mig selv og vil absolut anbefale til andre.

Er du klar til at (gen)finde din Hverdagspower?

Pris: 1050 kr. (inkl. moms)

 Det samme som en enkelt psykologsamtale