JULEFRED!

simplero-header

 

JULEFRED er skabt af psykolog Birgitte Sølvstein.

Det er en psykologisk julekalender med smukke vinterbilleder, videoer og tekster med praktiske tips og til tider knap så seriøse indspark til en december med mere fred og glæde.

JULEFRED koster 199,- 50 % af overskuddet går til foreningen Julehjælpen, der hjælper trængte børnefamilier til en bedre jul.

Kom og vær med:)

 JULEFRED indeholder smukke vinterbilleder, tekster og videoer, der giver inspiration til en december med mindre stress og mere fred, nærvær og glæde.

Det bliver en skøn blanding af kognitiv julepsykologi når det kommer til forventninger, hvordan du nedbringer julestress, positiv julepsykologi, om terapeutisk julepynt, en psykologisk fortolkning af juleevangeliet og meget mere! Vi får bla. besøg af et par eksperter, der deler erfaringer om julesorg, ensomhed og hvordan man overlever julen som nyskilt.

Hver dag fra d. 1. til d. 24. december modtager du en mail med en “låge”. Indholdet ligger desuden samlet på en brugervenlig platform, du altid kan vende tilbage til.

50 % af overskuddet går til JulehjælpenJulehjælpen giver pengene videre til værdigt trængene børnefamilier, der ellers ikke ville have råd til mad og julegaver til børnene.

Glæd gerne en anden med JULEFRED. Du kan købe kalenderen til en anden ved at udfylde med vedkommendes navn og emailsadresse.

facebook-annonce-julefred

 

Få min

morgenmeditation

Begynd din dag med fokus, ro og en klar intention. Det gør en forskel!

Tak for tilmeldingen - du har fået en mail!