Jeg giver dig et enkelt og fleksibelt dagligt ritual, der giver nærvær og glæde .

v. autoriseret Psykolog Birgitte Sølvstein

Vi lever i en tid, hvor det er sværere end nogensinde at finde nærvær og ro. Det er ikke bare dig, der har svært ved at holde fokus…

Mange af os er stressede, og stress giver dårlige vaner. Man bliver udmattet, overvældet og mister evnen til at gøre de ting, man egentligt gerne vil.

Det føles som om, tiden forsvinder, og mange af os har en følelse af, at vi ikke rigtigt får levet vores eget liv. Det giver en følelse af utilfredshed og også selvbebrejdelser. Hvorfor kan vi ikke bare lade telefonen ligge, pleje vores relationer, holde fast i de gode vaner og arbejde os henimod vores mål?

Jeg har selv mærket, hvor svært det er at holde fast i gode rutiner i vores digitale tidsalder. Man har hele tiden har en følelse af at være stresset og overvældet, og det er svært at holde fokus.

Og jeg har set, hvordan den konstante forbindelse til alt og alle via digitale medier paradoksalt nok kan efterlade os med en følelse af ensomhed og formålsløshed.

Hvis du…

…gerne vil prioritere dig selv og have en god vane med ro og refleksion ind i hverdagen – så er Daglig Ro skabt til dig!

Daglig Ro er til dig, der:

  • ønsker dig et enkelt dagligt ritual med stilhed og nærvær
  • føler dig stresset og sidder fast i dårlige vaner
  • er tynget af bekymringer og har svært ved at finde ro og være nærværende
  • gerne vil bruge din tid rigtigt på de vigtige mennesker og de vigtige ting, du vil nå

Daglig Ro er et forløb med korte daglige lektioner, der er nemme at inddrage i en travl hverdag

De korte lektioner er en slags mini-meditationer giver dig en en daglig dosis sindsro og nærvær. Du kan se det som et psykologisk vitamintilskud, der giver dig styrke, ro og gør dagen bedre.

De daglige lektioner i Daglig Ro er som at have en psykolog ved hånden på en anden måde, end du måske er vant til at tænke, man kan bruge en psykolog. Du finder hjem til dig selv, lærer at give slip på tanker og lader batterierne op.

Daglig Ro er baseret på evidensbaserede psykologiske metoder og principper, som er pakket i små mikro-doser, du kan lade dig inspirere af og bruge i praksis i dit hverdagsliv.


Daglig Ro vil give dig…

  • Nærvær og fokus og derfor oplevelsen af at have mere tid i din dag.
  • Mere ro i krop og sind. En vane med selv få minutters meditation mindsker stress, angst og depression.
  • Mod og styrke i svære perioder, når du gennemlever en krise eller sorg.
  • Mere overskud til at være nærværende og kærlig i vigtige relationer.
  • Glæde og en oplevelse af formål. Nydelse, nærvær og aktiviteter, der bringer dig glæde og mening, vil få en større plads i din hverdag.

Hvordan fungerer det?

Daglig Ro er årsforløb, der giver dig en mulighed for at prioritere en stille stund til ro og refleksion hver dag året rundt. I praksis foregår det på denne måde:

Du tilmelder dig og får fra 1. maj adgang til en ny daglig lydlektion hver dag. (Du kan også læse den på tekst, hvis du hellere vil det

Den daglige lektion er omkring 2 minutter, og herefter vælger du selv, om du vil bruge en guidet meditation i nogle minutter eller fx. bruge tiden med stilhed eller på at planlægge din dag eller holde en pause.

Alle daglige lektioner kommer til at ligge i en app og efter et år har du 365 lektioner til evigt eje, så du kan bruge Daglig Ro år efter år.

Daglig Ro giver dig dyb forandring

Daglig Ro virker måske for enkelt til at kunne gøre en stor forskel. Det er dog ofte det enkle, der virker bedst. De ting, vi gentager dag efter dag.

Dette årsforløb er en nytænkning af, hvad det vil sige at få hjælp af en erfaren psykolog. De daglige meditationer er baseret på min faglige erfaring som psykolog gennem 15 år med efteruddannelse, research, undervisning, kontakt til klienter og deltagere på mine forløb.

Derudover trækker jeg på min personlige erfaring med stress, angst, traumer, et krævende forældreskab til et barn med et handicap, mit langvarige parforhold samt livets udfordringer generelt.

Min erfaring er, at håb, styrke og visdom skal gives fra menneske til menneske.

Hvad koster Daglig Ro?

Daglig Ro varer 12 måneder og koster normalt 239 kr. om måneden.

Obs! Efterfølgende er materialet dit til evigt eje og kan bruges år efter år.

Hvad indeholder Daglig Ro?

365 meditationer

…med en kort introduktion til et nyt fokus hver dag

Alle meditationer på tekst som e-bog

…hvis du foretrækker at læse om dagens fokus.

Bonusmateriale

Ekstra materiale
(nærmere detaljer kommer snart)

“Dette forløb kan give dig en fornemmelse af at få mere ro og glæde i dit liv. Én dag ad gangen kan vi ændre selv indgroede mønstre, løse tilsyneladende uoverkommelige problemer og finde en ro, vi ikke troede, var mulig.”

Psykolog Birgitte Sølvstein

Hvem er psykologen bag
Daglig Ro?

Jeg hedder Birgitte Sølvstein og er autoriseret psykolog. Måske kender du mig fra landsdækkende medier eller fra min ugentlige podcast “Psykologen i Øret”, som mange danskere lytter til hver uge.

Mit speciale er stress og angst og generelle livskriser. Med andre ord – almindelige mennesker med almindelige udfordringer!

Daglig Ro er det forløb, der har en særlig plads i mit hjerte. Jeg har selv erfaret, hvor meget en daglig stund med stilhed kan betyde for min egen mentale trivsel og for hele mit liv. Men jeg har også erfaret, hvor svært det kan være at holde fast i den rutine”

Derfor har jeg skabt et årsforløb til dig, som jeg håber, du vil opleve som en hjælp og som et forløb, der er så inspirerende og givende, at du slet ikke kan lade være med at vende tilbage. Til de daglige lektioner og til dig selv.

Kærlig hilsen

“Et dagligt ritual kræver til en start selvdisciplin, men det behøver ikke være svært. Min tilgang er, at det skal være en stund, du nyder så meget, at du nødigt vil undvære den.

Desuden – hvis du springer en dag over gør det ingenting. Du kan bruge forløbet, som du vil. Det er fleksibelt og dit til evigt eje.

Psykolog Birgitte Sølvstein