Om

Hej! Jeg hedder Birgitte Sølvstein

Jeg er psykolog, blogger og podcaster og har de senere år været på en rejse mod et liv med mere enkelhed, nærvær og hverdagsglæde.

Nogle gange må man lære tingene på den hårde måde. Og det måtte jeg også. Her på siden og via mine populære onlineforløb deler jeg af faglige og personlige erfaringer, så du derude kan blive inspireret til et rigere og mere enkelt liv.

Hvad gør du nu?

Mit nyhedsbrev er gratis, og du får tilsendt min magiske morgenmeditation med det samme – den er der mange, der elsker:)

Det første jeg vil anbefale dig at gøre er at skrive dig op til min ugentlige nyhedsmail: tirsdagsmailen, som mere end 6000 allerede modtager.

Skriv dig op og få din morgenmeditation her!

Du får tilsendt nye inspirerende blogindlæg og podcastepisoder samt tips og refleksioner, jeg kun deler i tirsdagsmailen – samt nyt om online forløb og andre spændende ting.

Tusind, tusind tak for dine tirsdagsmails. De er så værdifulde. Tak for dig!

Anne

Tak fordi du deler og tør bruge dig selv. Jeg har læst og hørt stort set alt hvad du har skrevet – det gør en kæmpe forskel.

Sidsel

Dine mails er som små helende breve, der lander i min indbakke. Jeg er også psykolog – jeg er dybt imponeret over dit mod til at bruge dig selv og at du samtidig har så høj en faglighed. Imponerende og inspirerende!

Vibeke

Din podcast har været en øjenåbner for mig. En game changer. Tusind tak for dit arbejde.

Søren

Du er havnet det helt rigtige sted hvis…

Du gerne vil nyde dit liv, mens du har det og bruge din tid på det rigtige og vigtige.

Du har det svært og er af ramt stress, angst, depression eller lever med andre store udfordringer på indersiden eller ydersiden.

Du gerne vil inspireres med viden og praktiske strategier, der hjælper dig med at finde mere  indre og ydre ro, styrke og glæde.

Jeg tror på…

…at det er min forpligtigelse som psykolog ikke blot at levere lette løsninger men at formidle dyb viden på en autentisk måde

…at der er ægte power i at dele min egen og andres historier.

… at livet ikke kun handler om at fjerne tegn på mistrivsel, så vi kan komme videre i vores planlagte program. Jeg tror, det er vores ultimative opgave at bruge det svære som katalysator til at vågne op.

…at sundhed, mening og lykke findes i det helt enkle og er tilgængeligt for alle uanset udgangspunktet.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Er du ramt af stress, så tjek mit 10 ugers onlinebaserede forløb “Vejen Hjem” ud. Det afholder jeg to gange årligt, og mange har fået hjælp til at vende selv meget alvorlig stress til trivsel og ro.

Kæmper du med angst, så læs mere her om Selvhjælp til Angst. Et populært lydforløb, som mere end 300 allerede har taget, og som for mange er et afgørende skridt ud af angsten og ind i livet.

Eller måske har du brug for ny energi og inspiration. Så overvej mit enkle meditationsforløb Skift! Forandring på 5 dage.

Og i foråret 2020 ser mit nyeste forløb “HverdagsPOWER” dagens lys. Læs mere og skriv dig på en uforpligtende venteliste her.

Og ellers så er det bare at hoppe ombord i min podcast og mine blogindlæg, som er frit tilgængelige. Her finder du meditationer, øvelser, viden og inspiration om mange emner – det hele handler om at finde ro og glæde i et enkelt og godt liv.

Jeg har også en almindelig psykologpraksis og laver supervision og tager enkelte konsulentopgaver, men har lige nu lang ventetid.

Tusind tak for et fantastisk angstforløb. Jeg har væsentligt mindre angst og kan meget bedre tackle det, når jeg mærke angsten dukker op.

Rasmus

Dit angstforløb har gjort en verden til forskel. Du er dygtig og troværdig – jeg er MEGET taknemmelig for din hjælp.

Maja

Efter dit stressforløb er jeg nærværende på en måde, som jeg ikke mindes at have været i lang, lang tid.

Jeg har fået meget mere ro i kroppen, og så oplever jeg, at jeg har fået bedre kontakt til mig selv. Og så er jeg blevet bedre til at sige fra – og det er en fed følelse.

Kia

Jeg har fået energi og overskud tilbage igen – også selvom jeg stadig er udfordret i mit privatliv. Tusind tak for et fantastisk forløb som jeg klart vil anbefale til andre.

Charlotte

Skriv dig op og få en morgenmeditation her!

Begynd din dag med klarhed og ro. Du får samtidig tirsdagsmailen med nye inspirerende blogindlæg og podcastepisoder samt tips og refleksioner, jeg kun deler i tirsdagsmailen – samt nyt om online forløb og andre spændende ting.

Lidt mere om mig som psykolog…

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2008 og er autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg har desuden taget en del af min kandidatuddannelse på University of British Columbia i Vancouver i Canada – en berigende oplevelse, der udvidede min faglige horisont på mange måder (og jeg fik lært at stå på ski!)

Jeg arbejdede i nogle år både offentligt og privat, før jeg blev selvstændig. Jeg var først “almindelig” psykolog med praksis og konsulentopgaver for bla. Psykiatrifonden, hvor jeg underviste og superviserede fagfolk rundt omkring landet. Mit arbejdsliv har lært mig meget – og jeg har løbende videreuddannet mig.

Udover min psykologfaglige efteruddannelse, hvor jeg især har fokuseret på ISTDP, ACT (en nyere kognitiv terapi) og kropsorienteret arbejde, er jeg også uddannet qi gong-instruktør og har interesseret mig for buddhistisk psykologi og praksis. Jeg vælger generelt at blive klogere af mennesker, der uanset fag, praktiserer hvad de prædiker og har faglig og personlig visdom, jeg gerne vil suge til mig.

Undervisning og formidling har altid været noget, der faldt mig naturligt, og jeg føler, at jeg med min podcast, blog og mine onlineforløb kan nå langt ud og hjælpe på en måde, der gør en forskel.

Min personlige erfaringer…

…deler jeg nogle gange ud af, hvis jeg føler, det kan gavne. Især i tirsdagsmailen.

På mange måder kørte mit liv som smurt indtil for nogle få år siden. Jeg havde taget drømmeuddannelsen, set lidt af verden, mødt mit livs kærlighed og stiftet familie.

Og jeg havde styr på det meste (syntes jeg selv).

Lige indtil, jeg ikke havde styr på noget længere…

Mit læs væltede ikke på én gang men langsomt. Et af mine børn har en kronisk sygdom, som efterlod mig i konstant alarmberedskab. Til sidst flød mit bæger over, og jeg var sygemeldt med stress og angst i lang tid. Det var i 2014.

Her var noget, jeg ikke bare lige kunne håndtere væk. Siden da har jeg oplevet et gradvist psykologisk skift, og oplever mere og mere ro og klarhed i mit liv og også glæde, overflod og god udvikling på mange områder af mit liv. 

Selvom jeg også kan blive overmandet af det svære, så er opleves det mere som en krusning på overfladen. Og det er som om, jeg formår at leve på en bedre frekvens det meste af tiden.

Mærkeligt nok…

…så formidler jeg online, men samtidig er jeg stor tilhænger af at begrænse digital støj, så der bliver rum og ro til samvær, nærvær, natur og bevægelse.

…så elsker jeg både skovens dybe stille ro her i Rold skov, hvor jeg bor med min familie, og samtidig elsker jeg storbyen og er nærmest afhængig af at tage til London mindst en gang om året.

…så er jeg stor fan af både et luksusdyr på nogle områder og elsker at spare penge på andre. Jeg køber gerne ting i genbrug men elsker til gengæld et lækkert hotel.

Hvad jeg gerne vil have, du ved…

Du eller dit liv er ikke en fejltagelse. Og du kan få glæde, nærvær og ro ind i dit liv, uanset hvem du er og uanset hvor håbløs, din situation virker.

Der er ikke noget i vejen med dig, hvis du har det svært, har dårlige vaner eller har begået store fejl. Du er ganske enkelt et menneske.

Jeg håber du bliver inspireret af de ting, du finder her på siden.

Kærlig hilsen

Godt så!

Nu mangler du bare, at skrive dig op til tirsdagsmailen.

Du får inspirerende blogindlæg, podcastepisoder, tips og indsigter, jeg kun deler på mail samt nyt om online forløb og andre spændende ting.

Sidst men ikke mindst, får du også tilsendt en magisk morgenmeditation, der giver dig ro, fokus og en klar intention for dagen.

Og hvordan kan du ellers hjælpe?

Godt du spørger!

Ved at dele indholdet her på siden med alle dem, du tror kunne have gavn af det.

Tak fordi du læste med!

Alt det bedste