Kontakt + praktisk

Kontakt + praktisk

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte mig på

kontakt@soelvstein.dk

Undlad venligt at skrive personfølsomme oplysninger på mail. Jeg modtager mange mails, og der kan være lang svartid.

Læs mere om min praksis her. Bemærk, at jeg ikke tager individuelle klienter ind pt. og desværre ikke fører nogen venteliste.

Virksomhedsoplysninger

Birgitte Sølvstein

www.soelvstein.dk

Skørping Skovbrynet 16

9520 Skørping

Tlf: 51 94 28 67

CVR: 35937404


Du giver det videre, når du køber ét af mine forløb

En del af overskuddet fra min samlede virksomhed går til charity: water. SMILfonden og Red Barnet. Så når du køber ét af mine forløb, giver du automatisk noget videre til mennesker, der har brug for hjælp.

charity: water arbejder på at give alle mennesker adgang til rent drikkevand. Rent drikkevand betyder bedre uddannelse til især kvinder og piger. At investere i pigers uddannelse betyder i sidste ende en bedre verden for os alle.

Læs mere om charity: water her.


SMILfonden arbejder for at øge livskvaliteten i danske familier med alvorligt syge børn og unge og give dem en pause fra alvorlig sygdom. Fonden hjælper især de børn med diagnoser, der ikke har andre store patientforeninger i ryggen.

Du kan læse mere om SMILfonden her.


Red Barnet arbejder i Danmark og flere end 120 andre lande for at beskytte og forbedre børns liv.

Red Barnet arbejder i andre lande, hvor katastrofer, krige og sult truer børns liv. I Danmark forebygger og bekæmper Red Barnet mobning i danske skoler, institutioner, sportsklubber og på nettet. De arbejder bla. også for at stoppe alle former for vold og fattigdom.

Læs mere om Red Barnet her.