Træt af at sidde fast i stress?

Find din ro

Find ro, fokus og glæde i din hverdag. Deltag i et 8 ugers onlinebaseret forløb mod stress, du kan følge i dit eget tempo.

Næste hold begynder d. 12 september 2022

Tilmeld dig her

Vælg den løsning, der passer dig bedst.

1 betaling

2975 kr.

3 rater

995 kr./måned

Der er tilmeldingsfrist fredag den 9. september, kl. 12.00

Træt af at…

…føle, at du altid har travlt men stadig ikke når det vigtige?

…være udmattet, fordi du aldrig får hvilet ordentligt?

…føle dig konstant stresset og overvældet?

skamme dig over dig selv og føle, at du ikke er god nok?

…have konstant tankemylder og svært ved at sove?

…have svært ved at holde fokus uden at distrahere dig selv?

…føle dig anspændt, træt og energiforladt?

være sygemeldt med stress eller være bange for at blive det?

…være plaget af bekymringer om fremtiden?

…have problemer med hukommelse og overblik?

…føle dig angst eller deprimeret og opgivende?

…have en følelse af at have mistet dig selv af syne?

Stress kan slå dig ud af kurs

Måske er du slået ud af kurs lige nu. Det kan være svært selv at finde vejen tilbage til ro og trivsel. Du tænker måske, at du burde være bedre til at håndtere stress. Være mere nærværende. Få bedre vaner. Lade arbejdet fylde mindre. Blive bedre til at sige fra.

Sandheden er dog, at mange mennesker i Danmark kæmper med stress og trives dårligt. Det er blevet normalt at være stresset, men det betyder ikke, at du behøver været fanget i stress konstant.

Det virker enkelt, hvad du “burde” gøre, men så nemt er det ikke i praksis. Når gode råd ikke virker, så bebrejder vi os selv, men det er ikke dig, der er noget i vejen med. Der er nogle gode grunde til, at vi sidder fast i stress. Her er de 5 vigtigste.

5 grunde til at du hænger fast i stress

 1. Mangel på reelle pauser og dyb ro i krop og sind, så du kan restituere. Både de daglige pauser og efter perioder med belastninger.
 2. En indre dialog præget af selvkritik og selvbebrejdelser. Dit “indre arbejdsmiljø” kan stresse og udmatte dig helt enormt.
 3. Mangel på indblik i årsager til stress. Når vi ikke kan se de dybere årsager til stress, forsøger vi os med overfladiske løsninger, der ikke virker.
 4. Det er sværere end som så at ændre vaner og mønstre. Når vi indser, hvorfor det er svært at forandre os, og hvad der egentligt skal til, bliver det nemmere at hjælpe os selv.
 5. Overbevisninger om dig selv og om stress. De fleste af os har en række indgroede overbevisinger om stress og vores egen evne til at kunne leve et liv med ro, der skal kigges på, før vi kan komme videre.

Forestil dig…

Giv dig selv et øjeblik til at forestille dig det liv, du længes efter. Ikke bare hvordan det ser ud udefra, men hvordan det føles indeni, og hvordan en ganske almindelig hverdag vil forløbe.

Måske længes du efter at have en hverdag, hvor du…

 • Vågner med ro og klarhed i sindet og god energi i kroppen.
 • Glæder dig til at stå op til en god og enkel morgenrutine, der sender din dag i en god retning.
 • Holder gode pauser, der giver dig ro og fornyet energi.
 • Ved hvad du skal gøre for at finde ro, når du bliver slået ud af kurs.
 • Har en indre dialog, der støtter dig i stedet for en indre stemme, der stresser og kritiserer.
 • Er fokuseret og god til at prioritere, hvad du vælger at bruge din tid og energi på.
 • Siger fra og sætter grænser på en tydelig og ordentlig måde uden dårlig samvittighed.
 • Ser frem til en aften, hvor du slapper af, og sover godt om natten.

Sådan en hverdag er ikke en umulig drøm. Du kan få mere ro, glæde og nærvær ind i din dag, uanset hvem du er, og hvordan dit liv ser ud. Det kræver, at du tager ét skridt ad gangen og gør noget andet, end du plejer.

Du er kommet til det rette sted. Lad mig introducere dig til forløbet, der vil hjælpe dig med at slippe fri af stressfælden: RO

“RO” er et 8 ugers onlinebaseret forløb, du kan tage i dit eget tempo, og som giver dig alt det, du har brug for til at blive fri af stress, finde din ro og genvinde kontrollen over din tid, dit sind og dit liv.

På forløbet bliver du guidet hele vejen af autoriseret psykolog Birgitte Sølvstein. Du får hjælp til selvhjælp. En realistisk tilgang, som er udviklet af en psykolog, der har været der selv.

Et onlinebaseret forløb er fleksibelt og optimalt til at guide dig dag for dag og til at hjælpe dig med at integrere værktøjer og måder at tænke på, der vil lede dig i retning af den indre ro, du allerede har, men som du har mistet af syne.

RO er en guidet rejse med vægt på at give dig indsigt og værktøjer, der styrker din egen evne til at finde din indre ro. Du får hjælp til at åbne døren ind til et rum, du allerede har indeni, hvor der er stilhed, klarhed, hvile og ro.

Forløbet gør dig i stand til at:

Genfinde ro i krop og sind, når du har mistet den

Du lærer at genfinde ro og fokus, når du i løbet af dagen mister den, og hvordan du genopbygger ressourcer i krop og sind, når du har været stresset i lang tid.

Holde fast i enkle vaner, der styrker din mentale og fysiske sundhed

Du lærer hemmeligheden bag holdbar selvdisciplin og implementerer daglige mikrovaner, der skaber ro og styrke over tid.

Handle i overensstemmelse med dine prioriteter og at sige nej og sætte grænser

Du lærer at prioritere det vigtige og give slip på resten. Du får tid og energi tilbage, når du kan sige nej og sætte grænser uden dårlig samvittighed.

Sove bedre og få langt mere nærvær, glæde og energi i hverdagen

Når du nedbringer stress i krop og sind, betyder det, at du sover bedre, og det giver dig mere klarhed, nærvær og spontan glæde hver dag.

Droppe selvkritik og have det godt med dig selv

Din indre dialog er afgørende for dit velbefindende og din ro og styrke. Du lærer, hvordan du dropper den hårde tone overfor dig selv én gang for alle.

Føle at du har tid nok til både at være effektiv og finde dyb ro – hver dag

Travlhed og en følelse af tidsmangel er en fælde, som du får hjælp til at slippe ud af. Du lærer at være aktiv og fokuseret uden at overanstrenge dig.

Her er, hvad “RO” går ud på i korte træk:

 • 8 inspirerende uger med moduler, der består af korte videolektioner samt praktiske øvelser.
 • Et overskueligt og fleksibelt forløb, som du kan følge i dit eget tempo. Alt materialet er dit til evigt eje.
 • Øvelser og viden, der er hentet fra en bred vifte veldokumenterede metoder. Du vil opleve en helhedsorienteret tilgang, der medtænker både krop, sind og sjæl.
 • Et forløb for virkelige mennesker med virkelige liv og reelle udfordringer. Et liv uden stress og svære ting er en illusion.
 • Mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
 • Du kan deltage anonymt, da vi ikke bruger grupper på sociale medier, men du har mulighed for sparring og fællesskab.
 • ALT, hvad du skal bruge samlet på ét overskueligt sted.

Forløbet består af disse elementer:

Videolektioner

Arbejdsark

Meditationer

Bevægelse

Afspænding

+

Komplet mind/body bibliotek
med øvelser til krop og sind

Livesessioner med
Birgitte Sølvstein

Adgang til personlig og
teknisk assistance

Tilmeld dig her

Vælg den løsning, der passer dig bedst.

1 betaling

2975 kr.

3 rater

995 kr./måned

Der er tilmeldingsfrist fredag den 9. september, kl. 12.00

Forløbet indeholder en tilfredshedsgaranti

Jeg er opsat på at have tilfredse deltagere. Du har de to første uger til at vurdere, om forløbet lever op til dine forventinger, og hvis det ikke gør, kan du få hele beløbet tilbage.

RO passer perfekt til dig, der…

 • Har kæmpet med stress længe og er træt af at sidde fast i stress
 • Er sygemeldt med stress eller er lige på kanten
 • Er klar til forandring og parat til at investere tid i dit eget psykologiske og fysiske helbred
 • Går hos en psykolog, læge eller psykoterapeut, men som gerne selv vil gøre yderligere for at genvinde fysisk og psykisk trivsel
 • Også lider af angst, depression eller andre psykologiske problemer
 • Er belastet pga. dit arbejde eller noget andet som en livskrise eller pårørende, der kræver meget.

(Kontakt mig på kontakt@soelvstein.dk eller tlf: 51 94 28 67 eller tal med din læge eller psykolog, hvis du er i tvivl, om forløbet er det rette for dig)

Da jeg selv blev ramt af alvorlig stress

Mit navn er Birgitte Sølvstein, og jeg er autoriseret psykolog og har en bred erfaring med stress først fra ansættelser i kommuner, i den private sektor samt i privat praksis. Og siden 2015 har jeg haft kontakt til flere tusinde stressramte gennem mine onlineforløb, mit nyhedsbrev og min podcast.

Min største lektion i, hvad der egentligt skal til for at komme sig over stress, fik jeg dog, da jeg selv blev alvorligt ramt af stress og angst i 2014 og var sygemeldt i lang tid. Mit læs væltede over en periode på flere år, hvor jeg skulle håndtere mit barns kroniske sygdom og samtidig arbejde. En dag (hvor jeg ellers lige stod og underviste en flok mennesker) sagde min krop stop med store bogstaver.

Jeg opdagede, at det ikke er så nemt at komme sig over alvorlig stress, og jeg blev klogere i processen som menneske og som psykolog. Jeg fik en dybere forståelse for, hvad der egentligt skal til, når man skal bringe ro og styrke tilbage i krop og sind efter langvarig stress – når livet løbende byder på udfordringer.

Det motiverede mig til at skabe et lettilgængeligt og inspirerende forløb, hvor jeg giver al min erfaring videre og støtter dig på daglig basis.

Måske kender du Birgitte Sølvstein fra…

…hendes populære podcast “Psykologen i Øret”, som tusindvis af danskere lytter til hver uge eller fra andre landsdækkende medier.

Her er, hvad deltagere på tidligere stressforløb siger om, hvad de har fået ud af at deltage

Jeg har oplevet en gennemgående transformation

Jeg har oplevet en gennemgående transformation eller netop tilbagevenden til noget, som krop og sind godt vidste var sandt, men som jeg var kommet ubegribeligt langt væk fra. Jeg vil anbefale det til ALLE. Det har været helt afgørende for, at jeg kommer tilbage på arbejdet på en ny måde, hvilket var mit vigtigste udgangspunkt.

Birgitte, jeg må sige dig en kæmpe stor TAK for det her forløb! Jeg er fuld af taknemmelighed, håb og fortrøstningsfuldhed. Aldrig havde jeg troet, at et onlineforløb som dette kunne skabe så stor forandring på så mange planer – og i virkeligheden også på så kort tid. Det har været dagens højdepunkt i denne stresssygemelding at åbne dagens modul og blive både rørt, ramt og ufattelig meget klogere.

Det eneste gode ved, at forløbet er ovre, er, at jeg kan starte forfra igen. Jeg har lyst til at høre alle modulerne igen. Du har fem meget store stjerner i min bog! Af hjertet tak for dette berigende og opbyggelige forløb.

Anne 2021

Jeg er blevet bedre til at sige fra overfor mennesker

Forløbet har gjort, at jeg har fået fokus på egen omsorg, og at det ikke handler om egoisme men en grundlæggende nødvendighed for mig selv og mine omgivelser. At lave skriveøvelsen ift. den indre kritikers stemme var en voldsom og meget stor øjenåbner for mig. Det blev meget tydeligt for mig, hvor meget jeg har levet efter den indre kritiker og lukket ned for min egen stemme.

Jeg er blevet bedre til at sige fra overfor mennesker, opgaver og forventninger, når jeg kan mærke, at overskuddet ikke er der. Jeg er også blevet bedre til at vise min sårbarhed overfor andre og mig selv.Jeg vil anbefale det til alle, der både af private eller arbejdsmæssige belastninger føler sig pressede. Det handler for mig at se lige så meget om selvudvikling og selvindsigt, som det handler om stressbehandling.

Jeg har været utrolig glad for forløbet og den fleksibilitet, der har været. Jeg har særligt haft brug for, at det netop italesættes, at der ikke er nogen forventning om, hvor hurtigt eller hvor meget man får det prioriteret. Det har været med til at gøre det nemmere for mig at være i.

Karen 2021

Det gør en verden til forskel

Den største forandring, der er sket efter min deltagelse i forløbet, er, at jeg har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at møde sig selv på en omsorgsfuld, positiv og kærlig møde. Det gør en verden til forskel. Jeg havde det så frygteligt dårligt, da jeg startede på forløbet, og selvom jeg endnu ikke har fuldført det hele, så har det hjulpet mig så ubeskriveligt meget.

Jeg har aldrig været til mindfulness og meditation. Jeg syntes ikke, det virkede de gange, jeg har prøvet. Men jeg er blevet meget klogere og er så taknemmelig for, at jeg kastede mig ud i det. Tak for hjælpen. Jeg er godt på vej.

Randi 2021

Jeg har fået mod på at meditere selv

Jeg har indset, at der ikke er noget quick fix og fået indsigt i, hvor meget det betyder at være nærværende i naturen og bruge alle mine sanser for at få ro på nervesystemet. Jeg har i mange år løbet ude hver dag men uden at have opmærksomhed på ret meget andet end tankerne i mit hoved.

Jeg har altid tidligere givet op mht. meditation, men du fik mig til at give meditation en chance til og allerede efter en uge, kunne jeg mærke, at jeg fik nemmere ved at holde fokus. Skriveøvelserne har også været rigtig gode og virkningsfulde for mig. Endelig har jeg fået mere klarhed over, hvad det er, jeg skal arbejde med for at få mindre angst og mere ro i hverdagen.

Inden forløbet tænkte jeg meget på, om jeg kunne overskue det og samle mig tilstrækkeligt til at få noget ud af det. Det er en stor fordel, at man kan tage det i sit eget tempo og holde en pause, hvis man har en dårlig dag eller periode. Det er et meget gennemarbejdet forløb, og det har fungeret rigtig god sideløbende med det samtaleforløb, jeg har hos en psykolog.

Anja 2021

Forløbet har givet mig både ro, følelse af ægte glæde og taknemmelighed.

Efter min deltagelse i forløbet føler jeg jeg mig mere som mig selv – jeg hviler simpelthen mere i mig selv. Forløbet har givet mig både ro, følelse af ægte glæde og taknemmelighed.

Inden forløbet var jeg nok nervøs for, om jeg kunne ændre mig. Men jeg vil anbefale det til alle. Jeg vil bare sige tak. Jeg er så glad og taknemmelig for det materiale, jeg har fået af dig.

Louise 2021

Jeg har fundet ro og dømmer ikke mig selv længere

Jeg er blevet meget mere mig selv, har fundet ro og dømmer ikke mig selv og andre, som jeg gjorde før. Min største aha-oplevelse var, hvor Birgitte sagde: “Når du er dig selv, kan andre også være sig selv”. Efter forløbet er jeg blevet meget mildere mod mig selv. Jeg kan mærke, hvis mine tanker er ved at gøre mig stresset og prøver så at sætte bremsen i.

Jeg havde inden forløbet forbehold for, om det nu også ville ændre noget. Jeg troede det ville blive upersonligt, men følte det så absolut ikke. Og det har sandeligt ændret mig. Jeg synes også, at dine egne historier er rigtigt gode, og at du derfor er i stand til at sætte dig i mit sted. Jeg er simpelthen så glad for, at jeg var med.

Hanne 2021

Ro i nervesystemet og nærvær med familien

Jeg oplever ro i mit nervesystem og dermed mere nærvær med min familie og mere overskud og overblik i mit arbejdsliv. Jeg er begyndt at se praktiske gøremål som en mulighed for at meditere fremfor en sur pligt. Jeg accepterer i højere grad tingene, som de er, og jeg har fået en daglig yoga- og/eller meditationspraksis.

Jeg havde forbehold indenfor forløbets start om, om det var for dyrt, og om jeg måske kunne nøjes med bare at lytte til dine podcasts og læse dine blogindlæg i stedet for. Men jeg vil anbefale forløbet til alle mine venner, bekendte og kollegaer, der oplever stresssymptomer, fordi det er så dybdegående og motiverende! Det er nuancerede og veldokumenterede metoder og værktøjer til at komme ud af en stresstilstand. Det er samtidig håndgribelige og konkrete hverdagsmetoder.

Du er dygtig til dit arbejde! Jeg anbefaler dig til alle, der gider at lytte.

Stine 2021

Kan tilpasses din hverdag, hvad end du arbejder eller er sygemeldt og hvad end, du har lidt eller meget tid til overs

Du kan følge RO, så det passer ind i din hverdag, som den ser ud lige. For eksempel:

 • Hvis du er hårdt ramt af stress og ikke kan overskue at forholde dig til ret meget, kan du følge det enkle “nødspor”, indtil du er klar til at se videolektionerne og lære mere.
 • Hvis du arbejder og har en travl hverdag, kan du passe øvelser og lektioner ind i weekender eller hverdagen. Du får hjælp til planlægning, til at holde fast og også til prioritering, så du får mere luft i kalenderen.
 • Hvis du har god tid og vil og kan, er der mulighed for at bruge tid på forløbet og fordybe dig i lektioner, øvelser og ekstramateriale.

Så lang tid skal du regne med at bruge på forløbet

Du skal beregne omkring 3 timer pr. uge. Evt. lidt mere i begyndelsen og mindre senere.

Der er dog meget stor elastik i, hvor meget tid, du kan bruge på forløbet. I begyndelsen får du hjælp til at lægge en realistisk og holdbar plan, så du kan gennemføre forløbet og holde fast og i sidste ende opnå den forandring, du ønsker. Du kan derfor tage forløbet i dit eget tempo, og det kan se ud som følgende:

 • Du kan følge forløbet uge for uge som skitseret i planen længere nede på siden.
 • Du kan holde pause, hvis du fx skal på ferie eller vil strække det over flere uger.
 • Du kan bruge lidt tid hver dag eller mere tid i weekenden.
 • Du kan gennemgå forløbet igen og igen og vende tilbage til visse øvelser, da du har materialet til evigt eje.

Til dig der i tvivl om du har tid eller energi til det fulde forløb, er der et “fokusspor”

Hvis du har svært ved at finde ekstra tid eller er meget stresset og overvældet lige nu, har jeg skabt et “fokusspor” i forløbet. Du guides hen til én lektion og øvelse pr. modul, der kan give dig mere ro. Når du har mere ro og overskud, kan du så arbejde videre med de øvrige elementer.

I Mind/body biblioteket – din samling af meditationer, afspændinger og bevægelse – kan du bl.a. få glæde af qi gong og yoga

Birgitte Sølvstein er autoriseret psykolog og qi gong instruktør. Hun er efteruddannet af bl.a. Mimi Kuo Deemer, som er en internationalt anerkendt kapacitet på området. Qi gong er en flere tusind år gammel bevægelsesform, der bedst kan beskrives som “meditation i bevægelse”, som styrker og stabiliserer både krop og sind. Birgitte underviser i en enkel stil, der kan praktiseres af alle.

Birgitte Sølvsteinhar udviklet en serie af qi gong flows til forløbet, der hedder Qi gong for vitalitet og ro.

Du møder Birgitte Gorm, som jeg har inviteret som gæsteunderviser. Birgitte er også psykolog samt Ph.d. og har 20 års erfaring som underviser i yoga og meditation. Hun er en af Danmarks mest respekterede yogalærere og har i de senere år specialiseret sig i at arbejde med det udfordrede nervesystem (stress, angst, depression og traumer).

Birgitte Gorm har udviklet en serie af yogaflows til forløbet, der hedder Yoga til ro i krop og sind.

Du får også guiden “Sygemeldt med stress – din guide”

Forløbet indeholder guiden “Sygemeldt med stress – din guide”. Det er en guide, du enten kan læse eller lytte til med vigtig viden til dig, der er sygemeldt med stress, har været det eller overvejer, om du har brug for det. Guiden er delt ind i små sektioner med emner som:

 • Hvornår skal jeg sygemeldes?
 • Hvornår er jeg klar til raskmelding?
 • Tjekliste til dig og din arbejdsgiver, når du vender tilbage.
 • Eksempler på genoptrapningsplaner.
 • Hvad hvis jeg bliver fyret under min sygemelding?
 • Er det en god idé at sige mit job op og finde et nyt?
 • Skal jeg fortælle min kommende arbejdsplads om min sygemelding?
 • Sådan håndterer du forløbet i kommunen.

Her er vores plan for forløbet “RO” – uge for uge

Introduktionsmodul

Sæt kursen og kom sikkert i mål

I dette modul lærer du:

Hvordan du bevarer motivationen og kommer i mål med forløbet (og med hvad som helst du sætter dig for).

2 planlægningsstrategier, der gør det langt mere sandsynligt, at du gør det, du sætter dig for.

En enkel men effektiv teknik til at sætte en stopper for selvsabotage og modstand mod forandring.

En nærmest magisk øvelse, der giver dig mulighed for at designe en hverdag med grundlæggende ro.

Modul 1

Slip ud af stressfælden – tag kontrollen tilbage

I dette modul lærer du:

Vigtige ting om stress – du får en miniguide til stress, ro og regulering af nervesystemet.

Hvordan du laver et enkelt 360 graders tjek af kilder til stress i dit eget liv.

Om de tre porte til ro – og den vigtigste ingrediens, der skal til uanset hvilken teknik eller øvelse, du anvender.

Hvordan du skaber et enkelt morgenritual, så du begynder din dag med ro og nærvær.

Modul 2

Få ro i kroppen og kom til stede i dit liv

I dette modul lærer du:

Om betydningen af kropsbevidsthed, og hvordan du skaber ro i kroppen, selvom dit nervesystem er udfordret, og dit sind er uroligt.

Vejrtrækningsøvelser, der skaber stabil ro i krop og sind til daglig og til akutte og stressende situationer.

Om bevægelsesformer, der mindsker stress og understøtter din mentale og fysiske trivsel, og hvordan du gør bevægelse til en uundværlig daglig rutine.

En øvelse, der gør dig i stand til at nyde naturen og få dufte og synsindtryk helt ind under huden, så de lagres og giver velvære og ro.

Modul 3

Få ro i dine tanker og find dyb hvile

I dette modul lærer du:

Om meditation og hvordan du får en tilpas god afstand til dine tanker, så du ikke bliver kapret af tankemylder og frygtbaserede tanker.

En øvelse, der gør dig i stand til at træde ud af bekymringer og enten forvandle dem til konkrete handleplaner eller give slip på dem.

At sætte pauser på den piedestal i din hverdag, de fortjener, så du prioriterer dem over alt andet, fordi du ved, det er det mest effektive på sigt.

At etablere rutiner, der sikrer dig, at du følger din naturlige dørgrytme, så du kan sove godt og vågne frisk.

Livesessioner og ekstra materiale

Integrationsuge

I denne uge har du mulighed for at:

Stoppe op og integrere og implementere det, du har lært indtil videre.

Holde pause.

Stille spørgsmål til livesessioner

Kigge på ekstramateriale.

Modul 4

Håndtér svære følelser og hvil i et sundt selvværd

I dette modul lærer du:

Hvordan du forholder dig til din indre kritiker og i stedet opbygger en venlig og støttende indre dialog, der vil gøre dig langt mere modstandsdygtig.

Teknikker til at være med svære og intense følelser uden at blive kapret af onde cirkler af stress, angst eller depression.

Hvordan du sætter grænser og lever dit liv i overenstemmelse med, hvem du er, og hvad du prioriterer at bruge din tid og energi på.

En øvelse, der lærer dig at støtte andre i krævende situationer uden selv at brænde ud.

Modul 5

Nå det du vil med ro og glæde

I dette modul lærer du:

En planlægningsmetode, der giver dig overblik og en evne til at nå det, du prioriterer højst.

Hvordan effektivitet og dyb ro kan gå hånd i hånd.

En øvelse, der giver dig klarhed, når du er i tvivl om noget eller skal tage store beslutninger.

Hvordan du får kontakt til en kilde til holdbar ro og lykke.

Livesessioner og afrunding

Opsamling og afslutning

I denne uge:

Kan du integrere og implementere det, du har lært indtil videre.

Stille spørgsmål og være med til den fælles afrunding.

Dykke ned i ekstramateriale.

Har du overvejet, hvad din ro er værd? Og hvad stress koster dig. Er det på tide, at gøre noget nu?

Lige nu tænker du måske, at du ikke har overskud til at passe på dig selv. At når tingene er normaliseret mere, så kan du finde tid til at skabe indre ro.

Stress kan have alvorlige konsekvenser: Måske mærker du:

 • at din krop siger stop med smerter og anspændthed
 • at din søvn er dårlig
 • tankemylder og bekymringer, der stjæler dit nærvær
 • at din fysiske og psykologiske modstandskraft er svækket
 • problemer med koncentration og overblik
 • en fornemmelse af, at du ikke er dig selv og spilder dit liv, selvom du har travlt
 • angst, der eskalerer eller kæmper med håbløshed og depression.

Der kommer ikke noget vigtigere tidspunkt end nu, og tingene ændrer sig ikke af sig selv. Til gengæld giver du dig selv den største gave, når du gør noget for at passe på dig selv og ændre det, du kan.

Det kan føles egoistisk at bruge tid på dig selv, men det er den største gave, du kan give dig selv og dine nærmeste relationer.

Du vil takke dig selv i fremtiden for, at du havde klarsyn nok til at fokusere på dit eget helbred. Ikke kun for din egen skyld men også fordi, at det er vigtigt for:

 • dine børn (hvis du har børn)
 • din familie og dine venner
 • dine fremtidsdrømme
 • din arbejdsplads
 • samfundet som helhed.

Det kan føles egoistisk at bruge tid på dig selv. Sandheden er dog, at du kun kan passe på andre ved at passe på dig selv først, og du kan kun bidrage positivt til samfundet, hvis du først sætter ind på din egen konto.

Vi har alle perioder i livet, hvor vi har brug for at lade op og finde ro. Måske er det der, du er i dit liv lige nu.

Det gør en verden til forskel

Den største forandring, der er sket efter min deltagelse i forløbet, er, at jeg har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at møde sig selv på en omsorgsfuld, positiv og kærlig møde. Det gør en verden til forskel. Jeg havde det så frygteligt dårligt, da jeg startede på forløbet, og selvom jeg endnu ikke har fuldført det hele, så har det hjulpet mig så ubeskriveligt meget.

Jeg har aldrig været til mindfulness og meditation. Jeg syntes ikke, det virkede de gange, jeg har prøvet. Men jeg er blevet meget klogere og er så taknemmelig for, at jeg kastede mig ud i det. Tak for hjælpen. Jeg er godt på vej.

Randi 2021

Jeg er blevet overrasket over, at det er ok at have det, som jeg har det

Den største forandring, der er sket efter min deltagelse i forløbet, er, at jeg taler venligere til mig selv. Det er blevet lettere at stoppe grublerier, og åndedrætsøvelserne er gode redningsplanker, når kroppen laver postyr. Jeg er slem til at evaluere alt, når jeg har været i selskab med andre, men jeg er blevet bedre til at sige, at jeg gjorde det godt nok. Det føles trygt og godt at have materialet liggende. Tak!

Britta 2021

Jeg er så glad for at have fundet mine vigtigste værdier

Den største forandring, jeg har oplevet undervejs, er mit forbrug af digitale medier. Jeg var overrasket over, hvor meget jeg kunne skære ned på digitale medier uden at savne det ret meget.

Efter forløbet er jeg blevet endnu mere nærværende i krop og med naturen. Jeg er så glad for at have fundet mine vigtigste værdier, så jeg kan prøve at leve efter dem. Jeg er også blevet bedre til at håndtere og lytte til min angst.

Julie 2021

Jeg har mere overskud og styr på min krop

Jeg har fået mere ro i hverdagen og en oplevelse af, at jeg kan finde hjælp i øvelserne, hvis kroppen kommer ud af balance. Jeg har opdaget, at bare ved at sætte ord på en dårlig følelse, så mister den noget af sin magt. Det har resulteret i, at jeg har mere overskud og styr på min krop. Jeg er mere modig ift. at sige min mening og er mere ærlig overfor mig selv.

Jeg var ikke sikker på, om jeg kunne tillade mig og min familie, at jeg brugte de penge bare til mig, men der var fuld opbakning og pengene gik jo også til familien, i og med at jeg fik det bedre. Tusind tak for hjælpen! Er yderst taknemmelig!

Anette 2021

Jeg har fået struktur på hverdagen

Efter forløbet har jeg fået en ny og bedre forståelse for min kroniske stress-tilstand, der har varet ved rigtig længe.Jeg har haft gavn af de forskellige redskaber til at få struktur på hverdagen, få hold på tankerne, og komme tilbage ned i kroppen og væk fra to-do-listen.

Jeg har fået bedre forståelse og accept af stress og har fået en uddybet forståelse for, hvordan meditation udføres, så man opnår en god effekt. Du formår at levere viden og råd på en god og tryg måde. Der virker, som om du har dybde bag ordene – og det gør en verden til forskel for mig som modtager.

Prisen var et forbehold, jeg havde, og jeg overvejede, om forløbet var det værd – men det har det vist sig at være. Jeg vil anbefale forløbet til andre, der er i samme situation – sygemeldt pga. stress – fordi jeg synes, det er meget helhedsorienteret. Det har virket bedre for mig end de psykologforløb, jeg har gået i under min stress-sygemelding.

Pernille 2021

Spørgsmål?

 • Der findes ingen magisk kur mod stress, men der er meget, du kan gøre for at få mere ro i krop og sind. Mere end 800 har deltaget på mine tidligere stressforløb, og jeg får overvældende positive tilbagemeldinger fra de fleste. Jeg yder desuden fuld garanti, fordi jeg er interesseret i glade deltagere. Så hvis forløbet mod forventning ikke lever op til dine forventninger, så kan du få dine penge tilbage indenfor 2 uger efter start.
 • Der er stor forskel på at vide noget og så være i stand til at omsætte det til handling og konkret forandring i dit liv. Forløbet er bygget op på en inspirerende måde og vil motivere dig til ændring af vaner og ændring af måder at tænke på, der vil gøre en reel forskel. Og bortset fra det, indeholder det viden om stress og metoder, du sandsynligvis ikke er stødt på før.
 • For evigt. Når du har tilmeldt dig og gennemgået forløbet, har du alt materiale til evigt eje.
 • Én af de vigtigste ingredienser i forløbet er netop at hjælpe dig til at bevare motivationen og rent faktisk gennemføre forløbet, så du opnår den forandring, du ønsker dig. Du skal selvfølgelig selv gøre arbejdet, men jeg har gjort mit yderste for at lave forløbet så inspirerende, motiverende og interessant, at du ikke kan lade være med at gennemføre det.
 • Du skal regne med at bruge omkring 3 timer om ugen. Måske lidt mere i begyndelsen og mindre senere. Der er dog meget stor elastik i, hvor lang tid, du kan bruge på forløbet. Og til dig der ikke kan overskue ret meget, har jeg lavet et “nødspor” med enkelte øvelser, du kan bruge, indtil du får mere ro og fokus og kan tage mere ind.
 • Det kan du sagtens. Deltagere er typisk enten: – Sygemeldt helt eller delvist – Stressede men arbejder stadig – Står evt. udenfor arbejdsmarkedet, er hjemmegående eller selvstændige.
 • Du har mulighed for personlig sparring og støtte undervejs. I denne omgang af “RO” er der en telefontid, hvor du har mulighed for at ringe direkte til Birgitte, hvis du har brug for det. Derudover er der livesessioner, hvor du kan stille spørgsmål og høre Birgittes svar på andre deltageres spørgsmål.
 • Mange tidligere deltagere nævner, at forløbet var en rigtig god investering sammenlignet med, hvad de har brugt på psykologsamtaler om lignende. Prisen svarer til 2 individuelle samtaler hos mig, og jeg kan på ingen mulig måde hjælpe dig lige så meget i løbet af 2 samtaler, som jeg kan i dette 8 ugers forløb. Forskning peger desuden på, at forskellige typer af onlinebaseret terapi og onlinebaserede kurser er mindst lige så effektive som traditionel terapi og undervisning.
 • Ja, det kan du sagtens. Spørg evt. din læge, terapeut eller psykolog, hvis du er i tvivl om, om det er en god kombination eller skriv til Birgitte på kontakt@soelvstein.dk
 • Forløbet er struktureret på en enkel og overskuelig måde, så du ikke overvældes af for megen information på én gang. Det er skabt til mennesker med stress og skulle gerne give dig mere ro – ikke mere stress! Hvis du er meget stresset, så kan du følge “nødsporet”, hvor du præsenteres for enkle øvelser, du kan bruge, indtil du er klar til at forholde dig til mere.
 • Der er ikke noget, du skal nå, og du kan tage det i en langsommere tempo, hvis du enten skal på ferie eller bare gerne vil tage det i dit eget tempo. Materialet er dit til evigt eje, og det betyder ikke noget for dit udbytte, om du bruger kortere eller længere tid på indholdet. Tværtimod er det vigtigt, at du tager det i et tempo, der passer til der, hvor du er lige nu.
 • Du tilmelder dig og får med det samme en e-mail med adgang til velkomstdelen. Når vi begynder, får du adgang til nyt materiale hver uge, som du guides i at planlægge og udføre, så det passer til din hverdag. Det hele er samlet på en overskuelig platform, du kan tilgå fra en app på din telefon, tablet eller computer.
 • Ja. Jeg yder fuld tilfredshedsgaranti. Du kan til og med uge 2 i forløbet få alle dine penge retur, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

Kære du. Du behøver ikke sidde fast i stress. Giv dig selv en chance for at finde ind til din ro.

Jeg ønsker for dig, at du giver dig selv den gave at prioritere at få mere ro ind i dit liv. Hvis du beslutter dig for at tilmelde dig forløbet, vil det være mig en kæmpe fornøjelse af guide dig på rejsen.

Forløbet kommer med en tilfredshedsgaranti

Jeg er opsat på at have tilfredse deltagere. Du har de to første uger til at vurdere, om forløbet lever op til dine forventinger, og hvis det ikke gør, kan du få hele beløbet tilbage.


Tilmeld dig her

Vælg den løsning, der passer dig bedst.

1 betaling

2975 kr.

3 rater

995 kr./måned

Der er tilmeldingsfrist fredag den 9. september, kl. 12.00