Træt af at sidde fast i stress?

Jeg guider dig til at finde din indre RO

Vi begynder til september

Før jeg fortæller dig om forløbet RO, lad os kigge på, hvem RO er til.

Du ved måske godt, hvad der skal til i teorien men vil gerne lære, hvordan du skaber ægte forandring. Du orker ikke overfladisk stresshåndtering men vil gerne have hjælp til at gøre ting, der giver dig indre ro og heler krop pg sind efter stress. Så du kan komme videre med det liv, du egentligt gerne vil leve.

Hvad end du er…

sygemeldt med stress eller lige på kanten og gerne vil have hjælp til at få det bedre

arbejder men har kæmpet med stress længe og er træt af at sidde fast

…er stresset og udmattet efter en hård periode eller en livskrise

… kan mærke at dit fysiske og psykologiske helbred halter efter lang tids stress og er klar til at investere i din sundhed og din trivsel.

Så er du kommet til det rigtige sted!

RO giver dig værktøjer, inspiration og støtte på din rejse til at finde holdbar indre ro, så du kan leve det liv, det er meningen, du skal leve.

Og herunder viser jeg hvordan – tjek RO ud herunder.

Jeg hedder Birgitte Sølvstein. Jeg er autoriseret psykolog med speciale i stress og angst, og jeg har skabt forløbet RO til dig, der ønsker dig holdbar ro i krop og sind.

Når du har deltaget i RO, vil du være i stand til at:

Genfinde ro i krop og sind, når du har mistet den

Du lærer at genfinde ro og fokus, og at genopbygge ressourcer efter langvarig stress.

Holde fast i enkle vaner, der styrker din mentale sundhed

Du lærer hemmeligheden bag holdbare daglige mikrovaner, der skaber ro og styrke over tid.

Handle i overensstemmelse med dine prioriteter og sige nej

Du lærer at prioritere det vigtige, får tid tid og energi tilbage og kan sige nej uden dårlig samvittighed.

Sove bedre og få langt mere nærvær, glæde og energi

Du nedbringer stress i krop og sind og sover langt bedre. Det giver nærvær og spontan glæde.

Droppe selvkritik og have det godt med dig selv

Din indre dialog er afgørende for dit velbefindende. Du lærer at praktisere ægte selvomsorg.

Føle, at du har tid til at være effektiv og finde ro – hver dag

Travlhed er en fælde. Du lærer at være aktiv og fokuseret uden at overanstrenge dig.


Investér i dig selv og bevæg dig fra stress til ro


Prisen er den samme (2975 kr.) hvad end, du vælger 1, 3 eller 6 rater.

Se hvad tidligere deltagere siger om RO

Jeg husker at prioritere de bevidste pauser

Med RO har jeg lært at holde fokus på det, der er vigtigt. I dag er meditation en del af min daglige praksis, og jeg husker at prioritere de bevidste pauser.

Inden jeg tilmeldte mig, tænkte jeg over, om materialet mon ville blive lidt for generelt i forhold til min egen livssituation. Derfor synes jeg, det var en super rar løsning, at der var telefontid med plads til personlig sparring. Jeg frygtede også, om jeg ville have tid til at deltage aktivt på forløbet. Men så læste jeg, at materialet er mit til evigt eje, og det fik mig til at springe ud i det.

Jeg anbefaler RO forløbet til alle, der døjer med stress og ønsker forskningsbaseret viden og online undervisning til at finde mere ro i hverdagen. Et stort tak herfra. Forløbet er ægte og troværdigt – og helt unikt!

Sofie deltager på RO, efteråret 2022

RO har ganske enkelt hjulpet mig til at få ro på

Før jeg deltog på RO, overvejede jeg at gå til psykolog. Nu har jeg følelsen af, at RO forløbet har hjulpet mig så meget på vej, at jeg ikke længere har behov for det.

RO har ganske enkelt hjulpet mig til at få ro på. Og det på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg virkelig havde brug for en hjælp. Jeg var klar over, at det ville kræve en personlig stor indsats og energi for at få udbytte og “noget for pengene”, og det var jeg i tvivl, om jeg havde. De 14 dages fortrydelsesret var derfor medvirkende til, at jeg besluttede at tilmelde mig.

Jeg mærkede hurtigt gavn af kurset. Fokus på åndedrættet og de mange valgmuligheder i forhold til guidede meditationer betød mere, end jeg havde troet. Tusind tak for RO. Modulerne, øvelserne og livesessionerne har hjulpet mig. Jeg har fået alle forventninger indfriet og meget mere til.

Kristina deltager på RO, foråret 2022

Nu har jeg genfundet en klarhed og ro…

Jeg har tidligere deltaget på et andet forløb hos Birgitte og var lidt bange for, at RO ville blive en gentagelse. Det var det slet ikke, og forløbet har været en helt anden rejse for mig.

Med RO har jeg lært at tilgive, at jeg har behandlet mig selv så dårligt, som jeg har. Nu har jeg genfundet en klarhed og ro i forhold til planlægning af min tid, hvilket har gjort mig mindre stresset og bedre til at håndtere min angst. Det har daglig meditation, pauser og kropsøvelserne været med til at gøre muligt.

Selv deltog jeg ikke i livesessionerne, men jeg så dem efterfølgende, og det var interessant og rart at mærke andre i forløbet. Jeg brugte heller ikke telefontiden, men det var en stor tryghed, at jeg vidste, muligheden fandtes, hvis det skulle blive nødvendigt.

Sanne deltager på RO, foråret 2022

Jeg har fået langt mere nærhed og positivitet i mit liv

RO har været et godt værktøj til at få ro i mit liv og blive klar over, hvor meget negativt fokus og negative tanker skader ens helbred. Jeg har nu fået sat ord på og beskrevet hvilke ting, jeg har gået rundt med i mange år og lært vigtigheden af det rette fokus.

Før jeg begyndte på forløbet, tvivlede jeg på, om jeg ville få noget ud af det. Det har jeg heldigvis. Jeg har fået langt mere nærhed og positivitet i mit liv. Og så er jeg blevet mere glad, nu da jeg ved, at jeg har nogle gode værktøjer, jeg kan bruge resten af livet.

Tak for et super godt forløb med en masse gode værktøjer og en god tilrettelæggelse af forløbet. Du laver nogle gode videoer, og jeg følte, jeg blev guidet godt igennem.

Jeg har anbefalet RO til mine voksne børn, venner og familie.

Nicolas deltager på RO, efteråret 2022

Jeg har fået en gladere hverdag

RO har givet mig meget mere af netop det: Ro. Forløbet har været med til, at jeg nu har morgen-, middags- og aftenritualer med meditation, og det er noget, der kan mærkes. Jeg har fået en gladere hverdag, jeg sover om natten, og generelt har jeg fået meget mere ro på.

For nogle år tilbage gennemgik jeg et alvorligt stressforløb, og det har påvirket mine kognitive evner. Efter RO forløbet har jeg fået håbet tilbage om, at det kan blive bedre. I dag er jeg ikke akut stressramt, hvilket gjorde, at jeg var lidt i tvivl om, hvor meget jeg kunne få ud af forløbet. Det er jeg ikke i tvivl om længere.

RO oversteg mine forventninger, og det har virkelig gjort en forskel. Tusind tak for et lærerigt forløb.

Kirsten deltager på RO foråret 2022

RO var lige det, jeg stod og manglede

Tak for et helt fantastisk kursus til et beløb, jeg kunne være med på. Jeg var sygemeldt med stress og følte mig alene i forhold til at få det bedre. Jeg følte, at folk omkring mig blot ventede på, at jeg skulle “blive rask”.

RO var lige det, jeg stod og manglede, og det var dejligt at have en som dig til at guide mig igennem forløbet.

Efter at have deltaget på RO er jeg blevet bevidst omkring min vejrtrækning. Kurset har givet mig en omsorg for mig selv og lært mig, at min energi og tid er min egen. Jeg har fået en bevidsthed om, at når jeg gør noget godt for mig selv først, er der også overskud og tid til andre. Og så er jeg blevet meget bedre til at være i min krop og blive bevidst om, at den er værd at lytte til.

Det her kursus har givet mig så meget, at det er svært at få det hele med. Alt jeg kan sige er, at det har været en fantastisk rejse!

Anders deltager på RO, efteråret 2022

Nu falder jeg i søvn på få minutter

RO har levet op til alle mine forventninger og mere til. Det er utroligt, hvordan nogle få redskaber kan vende det hele og give roen lov til at få en plads i livet.

Nu ved jeg, hvor vigtigt det er at sætte tempoet ned for at nå mere. Nu husker jeg at forny min energi ved at holde små (mentale) pauser i hverdagen. Nu falder jeg i søvn på få minutter.

RO har givet mig så meget. Jeg har anbefalet forløbet til kolleger, familie og venner, der har brug for redskaber til at håndtere den travlhed, der findes i hverdagen. Det er guld værd, at jeg kan gennemgå sessionerne igen og igen. Tak.

Iben deltager på RO foråret 2022

Jeg mærker, at min indre uro er erstattet af indre ro

RO har haft utrolig stor betydning for mig. Det er en enorm lettelse i mit liv at opleve ikke at være tynget af tankemylder og bekymringer og at kunne mærke en indre ro. En generel lettelse over at opleve at kunne få det godt igen.

Stress har for mig i høj grad har været forbundet med ophobning af følelser. RO har hjulpet mig med at forholde mig til og arbejde med den ophobning af følelser, og derigennem har jeg mindsket min stress. Nu føler jeg større klarhed. Jeg mærker, at min indre uro er erstattet af indre ro. Desuden er jeg blevet mere bevidst om, hvad jeg vil bruge min tid på.

Da jeg læste om RO, tvivlede jeg på, om jeg havde nok stress til, at forløbet var det rette for mig. Jeg har været ramt af stress, som medførte en sygemelding, men det er noget tid siden. Dog gav forløbet mig meget, da det både arbejder med kroppen, tankerne og følelserne.

Birgitte er meget inspirerende, og hun formidler på en helt fantastisk måde. Både videoerne med yoga og qi gong er nu en vigtig del af min hverdag sammen med meditations- og afspændingsøvelserne, som jeg bruger dagligt.

Adrian deltager på RO foråret 2022

Her er hvad du får, når du tilmelder dig RO

Videolektioner

Arbejdsark

Meditationer

Bevægelse

Afspænding

+

Komplet mind/body bibliotek
med øvelser til krop og sind

Livesessioner med Birgitte Sølvstein

Telefontid hver uge

Du får adgang til dit eget mind/body bibliotek med det samme, når du tilmelder dig!

Mind/body biblioteket er en omfattende samling af øvelser, der er designet til at skabe ro i nervesystemet og dermed i krop og sind.

Meditationer

Bevægelse

Afspændinger

De praktiske øvelser er kernen I RO. Du lærer at integrere dem i din hverdag og i særlige situationer alt efter dit behov og har dem lige ved hånden via en app.


Hvorfor DU fortjener et liv med mere ro…

Måske tænker du, at et liv med ro og glæde i hverdagen er helt uden for rækkevidde. Måske føler du, du ikke har evne til at give slip på stress. At dine livsomstændigheder er for svære. Eller endda at du ikke fortjener at have det det.

Giv dig selv et øjeblik til at forestille dig det liv, du længes efter. Måske ser du en hverdag for dig, hvor du…

 • Vågner med ro og klarhed i sindet og god energi i kroppen.
 • Holder gode pauser, der giver dig ro og fornyet energi.
 • Har en indre dialog, der støtter dig i stedet for en indre stemme, der stresser og kritiserer.
 • Er fokuseret og god til at prioritere, hvad du vælger at bruge din tid og energi på.
 • Siger fra og sætter grænser på en tydelig og ordentlig måde uden dårlig samvittighed.
 • Ser frem til en aften, hvor du slapper af, og sover godt om natten.

Jeg kan love dig, du fortjener den ro, du længes efter. Og at det er muligt at få ro i sindet og en følelse af trivsel og glæde. Også selvom der er svære ting og livet bliver ved med at ske.

Sådan fungerer RO – her er planen trin for trin

RO er et fleksibelt forløb, som guider dig uge for uge i din hverdag. Du får hjælp til at integrere værktøjer og nye måder at tænke på i din hverdag, der vil lede dig i retning af mere ro og glæde.

Du kan se RO som en guidet rejse hen til et sted med mere klarhed, hvile og ro. Du behøver ikke følge modulerne i rækkefølge. Du kan tage det i dit eget tempo og kan holde pause eller springe noget over. Al materiale er dit til evigt eje efterfølgende.

Introduktionsmodul

Sæt kursen og kom sikkert i mål

I dette modul lærer du bl.a.: Hvordan du bevarer motivationen og kommer i mål med forløbet, planlægningsstrategier, der gør det langt mere sandsynligt, at du gennemfører, en effektiv teknik til at sætte en stopper for selvsabotage og modstand mod forandring.

Modul 1

Slip ud af stressfælden – tag kontrollen tilbage

I dette modul lærer du bl.a.: Vigtige ting om stress – du får en miniguide til stress, ro og regulering af nervesystemet, hvordan du laver et enkelt 360 graders tjek af kilder til stress i dit eget liv, og hvordan du begynder din dag med ro og nærvær og hvorfor, det er vigtigt.

Modul 2

Få ro i kroppen og kom til stede i dit liv

I dette modul lærer du bl.a.: Hvordan du skaber ro i kroppen, selvom dit sind er uroligt, vejrtrækningsøvelser til akutte og stressende situationer, bevægelsesformer, der mindsker stress og sansebaserede øvelser, der giver velvære og ro.

Modul 3

Få ro i dine tanker og find dyb hvile

I dette modul lærer du bl.a.: Om meditation, og hvordan du får en tilpas god afstand til dine tanker, så du ikke bliver kapret af tankemylder og bekymringer. Du lærer også at prioritere pauser og at etablere rutiner, der sikrer dig, at du følger din naturlige døgnrytme, så du kan sove godt og vågne frisk.

Livesessioner og ekstra materiale

Integrationsuge

I integrationsugen har du mulighed for at: Stoppe op og integrere og implementere det, du har lært indtil videre, stille spørgsmål til livesessioner og dykke ned i ekstramateriale.

Modul 4

Håndtér svære følelser og hvil i et sundt selvværd

I dette modul lærer du bl.a.: Hvordan du forholder dig til din indre kritiker og opbygger en venlig og støttende indre dialog, teknikker til at være med intense følelser, hvordan du sætter grænser, og en øvelse, der lærer dig at støtte andre i krævende situationer uden selv at brænde ud.

Modul 5

Nå det du vil med ro og glæde

I dette modul lærer du bl.a.: En planlægningsmetode, der giver dig overblik og en evne til at nå det vigtigste, teknikker til at få effektivitet og dyb ro til at gå hånd i hånd, og hvordan du får kontakt til en kilde til holdbar ro og glæde.

Livesessioner og afrunding

Opsamling og afslutning

I denne uge kan du: Integrere og implementere det, du har lært indtil videre, stille spørgsmål og være med til den fælles afrunding samt dykke ned i ekstramateriale.


Overvej, om “senere” er nu.

Stress kan have alvorlige konsekvenser, men mange af os tænker, at vi må vente til “senere” med at tage os af os selv. Måske er “senere” nu for dit vedkommende?

Måske mærker du:

– at din krop siger stop med smerter og anspændthed

– at din søvn er dårlig

– tankemylder og bekymringer, der stjæler dit nærvær

– problemer med koncentration og overblik

– angst, der eskalerer eller kæmper med håbløshed og depression.

Der kommer ikke noget vigtigere tidspunkt end nu, og tingene ændrer sig ikke af sig selv.

RO kommer med en tilfredshedsgaranti.

Jeg er opsat på at have tilfredse deltagere. Du har de to første uger til at vurdere, om forløbet lever op til dine forventninger, og hvis det ikke gør, kan du få hele beløbet tilbage.

Forløbet gav mig modet til at stoppe op i mit liv

Jeg har lagt mine penge i din kurv, fordi du har en høj grad af troværdighed og faglighed. Du er seriøs, behagelig, en god formidler, har god stemmeføring, god gestik og er fuldstændig nede på jorden. Ingen Karl-smart, hurtig fix eller popsmarte råd. TAK!

RO har givet mig en kæmpe viden om alt inden for stress, nervesystemet, pauser, planlægning, nærvær osv. Forløbet gav mig modet til at stoppe op i mit liv. Det kunne jeg ikke have gjort uden din støtte.

Jeg er med RO blevet opmærksom på, hvor meget jeg selv kan styre og kontrollere. Mit arbejde er utroligt omskifteligt, og ikke en uge på året er ens. Det kræver en enorm fleksibilitet af mig, hvilket ikke fungerer godt, når jeg er så stresset, som jeg er.

RO har lært mig, at hvis jeg skal have ro, så skal jeg være knivskarp med mine prioriteringer.
Ja, alt det, jeg har lært på forløbet bliver jeg nødt til at “lytte” til. Og de erkendelser kræver store forandringer i mit liv. De forandringer virker skræmmende. Det føles som om, der er to veje – den kendte og den ukendte. Men den forandringsproces er jo i bund og grund et udtryk for, at jeg er ved at blive bedre til at passe på mig selv og drage omsorg for mig selv.

En stor tak for et inspirerende og lærerigt forløb. Du er super!

Anette deltager på RO, efteråret 2022

Jeg har fået en tro på, at også jeg fortjener at finde ro og balance

Efter at have deltaget på RO kurset har jeg indset, at det er muligt at finde indre ro ved at praktisere øvelser. Jeg har fået en tro på, at også jeg fortjener at finde ro og balance.

Med RO kan jeg mærke, at jeg bliver mere og mere nærværende. At åndedrætsøvelser virker for mig. At selvkærlighed er tilladt for mig. Alt i alt kan jeg mærke i min krop, at jeg nærmer mig at genfinde indre ro. Det er jeg virkelig taknemmelig for.

Jeg er så glad for, at jeg har evig adgang til materialet fra RO. Så kan jeg vende tilbage og se livesessionerne på replay, øve når jeg har behov for det og gennemgå sessionerne, når jeg er mest motiveret. Det er dejligt, at jeg frit kan vælge, hvad der virker for mig uden at føle mig dum eller forkert.

Qi gong videoerne er dejlige at have til rådighed. De står på min to-do-liste, og jeg vil helt sikkert bruge dem i fremtiden. Til en start har jeg prioriteret åndedræt, nærvær og mange pauser først.

Taknemmelighed til dig Birgitte for at skabe RO kurset og tilbyde det til os andre med stress, angst og depression. Det mangler i det offentlige sundhedsvæsen.

Sara deltager på RO foråret 2022

Jeg har med RO forstået betydningen af bevidst venligt nærvær…

Tusind tak for et super lærerigt forløb. Du er til evig inspiration! Jeg har fået mere ro på ved at huske kun at lave én ting ad gangen. Og så er jeg blevet opmærksom på, hvad min krop har brug for og husker at holde små (og store) pauser i løbet af dagen.

Generelt er jeg blevet bedre til at sanse mere til hverdag. Om morgenen lukker jeg vinduet op ud til haven, ser på fugle, lytter til fuglesang, fornemmer luften og kigger ud over vandet og på skyer. Jeg har med RO forstået betydningen af bevidst venligt nærvær, og at jeg ikke skal gå imod mine tanker/følelser og min indre kritiker.

Opgaven med at skrive en nekrolog i forhold til den kendte og ukendte vej ramte mig lige i maven. Der kom mange følelser op i mig, da jeg skulle skrive et brev til mig selv. MEN det gav også håb om, at jeg stadig har mulighed for at tage livet i en anden retning.

Jeg har anbefalet RO til min datter, da hun både er ramt af stress og angst. Jeg er meget bekymret for hende. Alle der, som min datter, har brug at lære selvomsorg, bevidst venligt nærvær, og i det hele taget ønsker mere ro og glæde i hverdagen, burde deltage på RO.

Selv glæder jeg mig meget til at få ført læringen ud i livet i små steps i forhold til det, der vil give ro og glæde i min hverdag – både for min egen skyld og andres.

Anja deltager på RO, efteråret 2022

Jeg kan igen mærke en glæde og lyst til livet

RO er det mest værdifulde, jeg har investeret i! Jeg har før deltaget i andre kurser, men Birgittes kursus kan noget helt særligt i forhold til at skubbe processen i gang på en omsorgsfuld og respektfuld måde.

Tidligere har jeg følt mig puttet ned i en kasse. På RO har der været plads til at gøre det hele på en måde, som har været god for mig. Faktisk har det også givet mig noget, at jeg bare kan plukke og vælge det, der virker for mig.

Efter RO er jeg ikke længere fastlåst i stress og angst, og jeg er stoppet med at tage sovemedicin. Jeg føler, jeg har fundet tilbage til mig selv igen, og jeg kan igen mærke en glæde og lyst til livet.

Kurset har skabt en ramme eller en form for stillads, som jeg trygt kan læne mig op af. Det har givet mig mod og tillid og har bragt mig et stort skridt videre – meget større, end jeg havde troet var muligt.

Jeg er imponeret over bredden i kurset og Birgittes store faglige indsigt. Og ikke mindst hendes evne til at formidle det på en måde, så det bliver meget brugbart og konkret. Da jeg gjorde brug af telefontiden følte jeg, at du mødte mig som person og ikke bare kom med standardsvar.

Tak Birgitte – jeg har anbefalet RO til både venner og familie, der oplever stress, pres og/eller angst.

Mikkel deltager på RO, efteråret 2022

Jeg er taknemmelig over at få SÅ meget for SÅ lidt

I månederne op til, at RO skulle starte, var jeg ivrig lytter af din podcast. Du var nærmest blevet min vandremakker, når jeg gik tur i skoven 🙂 Derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle med på kurset, og hold da op hvor har jeg lært meget.

Det har været fantastisk at arbejde med mig selv og min ro kontinuerligt over 8 uger. Dét, at jeg har arbejdet med yoga og meditation undervejs, har givet mig mere plads til at få nogle dybe erkendelser om mig selv i forbindelse med øvelserne i arbejdsarkene. Erkendelse som jeg ellers kun har oplevet i intens 1:1 terapi tidligere.

Fra hjertet… tak! Tak fordi du har lært mig at prioritere de selvkærlige handlinger fra morgenstunden og ikke udskyde dem, til jeg er for træt. Tak fordi du har lært mig selv at tage ansvar for, hvordan mine uger, dage og minutter skal bruges. Og tak fordi du har lært mig at fastholde mine sunde grænser – også når andre ikke reagerer sundt på dem.

Bare af Hjertet TAK, kære Birgitte! Jeg føler virkelig, du har været med mig hele vejen på kurset. Jeg har ikke mødt dig, men du er blevet en meget vigtig person i mit liv alligevel 😉 Jeg er taknemmelig over at få SÅ meget for SÅ lidt.

RO er i mine øjne relevant for mange flere, end dem med decideret stress. Alle der taler om travlhed og hamsterhjul eller bliver viklet ind i drama over for familie eller arbejde kan virkelig få gavn af det.

Clara deltager på RO foråret 2022

Jeg har lært mig selv bedre at kende på godt og ondt

Tak for et fantastisk godt, brugbart, grundigt og veludført forløb. Det har været de bedste penge, jeg har brugt på terapi og behandling længe. Jeg frygtede lidt, at jeg ikke ville få brugt RO, og om det virkelig kunne give mig noget. Om det var pengene værd. Her var fortrydelsesretten en tryghed. Den fik jeg heldigvis ikke brug for.

Efter at have deltaget på RO har jeg fået en større bevidsthed om og forståelse af stress og mig selv. Jeg har lært mig selv bedre at kende på godt og ondt og kan se, hvad jeg skal fokusere på og arbejde videre med fremover. Og så har jeg fået integreret meditationer, som en fast del af min dag.

RO har givet mig indsigt i, hvor altafgørende accept er, både hvad angår stress og angst. Det er helt sikkert også den sværeste del. Og så ved jeg nu, at stress ikke kun opstår, når man har for travlt, men også kan være mentalt.

Jeg har også fået større fokus på og bevidsthed om vigtigheden af gode pauser, selvomsorg, at komme ud i naturen, dyrke blid bevægelse og få nok søvn. Derudover er jeg blevet vild med skriveøvelserne. Jeg var ret forbeholden over for dem, men da jeg først kom i gang, fungerede formatet bare for mig!

RO får mine varmeste anbefalinger. Alle har i mine øjne godt af at stoppe op en gang imellem og granske deres liv, sind og følelser og lige mærke efter, om de er på rette vej.

Tak for dig og din viden Birgitte – og for at lave et forløb, som er så meget bedre end andet, man kan støde på derude.

Katharina deltager på RO, efteråret 2022

Måske har du (som jeg) kæmpet med stress og med livet i en grad, så du ikke vidste, hvordan du skulle finde vejen frem…

Du kender mig måske som psykolog og som vært på podcasten “Psykologen i Øret” eller andre medier. Udover min erfaring med stress som psykolog, hvor jeg har hjulpet flere hundrede klienter og deltagere fra stress til ro, så har jeg også gennemgået en personlig rejse med stress.

For 10 år siden blev jeg sygemeldt med alvorlig stress. Det var en kombination af et alvorligt sygt barn, et krævende arbejde og stress, der havde hobet sig op over lang tid. Det lærte mig meget, og jeg er som psykolog blevet mere ydmyg over for, hvad der måske virker i teorien men er meget svært i praksis i menneskelivet.

Jeg håber, du I RO vil mærke, at der står et helt menneske bag, og jeg er ivrig efter guide dig hen til din egen indre ro (og ja, den er der, selvom du ikke kan mærke den!). Der er også plads til dig på RO, og det vil være mig en udsøgt fornøjelse af dig med på RO!

Ofte stillede spørgsmål:

 • Der findes ingen magisk kur mod stress, men der er meget, du kan gøre for at få mere ro i krop og sind. Mere end 1000 har deltaget på mine tidligere stressforløb, og jeg får overvældende positive tilbagemeldinger fra de fleste.

  Mange tidligere deltagere nævner, at forløbet var en rigtig god investering sammenlignet med, hvad de har brugt på psykologsamtaler om lignende. Forskning peger desuden på, at forskellige typer af onlinebaseret terapi og onlinebaserede kurser er mindst lige så effektive som traditionel terapi og undervisning.

  Jeg yder desuden fuld garanti, fordi jeg er interesseret i glade deltagere. Så hvis forløbet mod forventning ikke lever op til dine forventninger, så kan du få dine penge tilbage indenfor 2 uger efter start.
 • For evigt. Når du har tilmeldt dig og gennemgået forløbet, har du alt materiale til evigt eje.

  Vær opmærksom på at optagelser af livesessioner slettes to måneder efter forløbets afslutning.
 • Én af de vigtigste ingredienser i forløbet er netop at hjælpe dig til at bevare motivationen og rent faktisk gennemføre forløbet, så du opnår den forandring, du ønsker dig.

  Du skal selvfølgelig selv gøre arbejdet, men jeg har gjort mit yderste for at lave forløbet så inspirerende, motiverende og interessant, at du ikke kan lade være med at gennemføre det.
 • Du skal regne med at bruge omkring 3 timer om ugen. Måske lidt mere i begyndelsen og mindre senere. Der er dog meget stor elastik i, hvor lang tid, du kan bruge på forløbet.

  Og til dig, der ikke kan overskue ret meget, har jeg lavet et “nødspor” med enkelte øvelser, du kan bruge, indtil du får mere ro og fokus og kan tage mere ind.

  De ugentlige livesessionerne med spørgsmål og svar er helt frivillige.
 • Det kan du sagtens. Deltagere er typisk enten:
  • Sygemeldt helt eller delvist
  • Stressede men arbejder stadig
  • Står evt. udenfor arbejdsmarkedet
  • Hjemmegående eller selvstændige.
 • Du har mulighed for personlig sparring og støtte undervejs. Der vil undervejs på “RO” være telefontid, hvor du har mulighed for at ringe direkte til Birgitte.

  Derudover er der ugentlige livesessioner, hvor du kan stille spørgsmål og høre Birgittes svar på andre deltageres spørgsmål.