21 korte sommermeditationer

– der hjælper dig til at
give slip på hverdagens stress, geare helt ned og få en ægte
sommerpause med nærvær, nydelse og ro.

Lyder det her som dig…

“Jeg har svært ved at slippe mit arbejde og geare helt ned i ferien.”

“Vi har alt for mange planer og for få dage, hvor vi ikke skal noget.”

“Jeg føler, jeg skal leve op til andres forventninger om, hvad en god ferie er.”

“Vi har svært ved at afstemme forventninger i familien.”

“Det er svært at lægge mobilen og få børnene væk fra skærmen.”

“Jeg vil gerne nå alt muligt praktisk men får ikke slappet ordentligt af.”

“Jeg har uro i krop og sind – det er svært at slappe af, selvom jeg har fri.”

“Jeg har svært ved at slippe dagligdagens bekymringer og stress over mit arbejde.”

Det er ikke bare dig!

Vi længes alle efter en god sommerferie, men det kan være nemmere sagt end gjort at finde ro og nærvær. Vi danskere føler os generelt meget stressede i dagligdagen, og digitale medier gør, at det kan være en seriøs udfordring at skabe et rum af ro og nærvær i ferien.

Desværre er der rekordmange, der sygemeldes med stress efter sommerferien. Stress, bekymringer, indre uro, dårlige digitale vaner samt for mange planer er alt sammen ting, der kan stjæle din ro og din evne til at slappe af i ferien.

Det er et kæmpe problem, for det er nødvendigt med en god sommerferie. En ægte pause for krop og sind, du kan nyde, og som kan give dig dyb ro og fornyet energi.

Jeg har lyttet til din podcast i flere år og er vild med den. Tusind tak for al inspirationen! Jeg er så taknemmelig for den viden, du deler.

— Kirstine

Hvordan ser ægte SommerRO ud for dig?

Er det

… at nyde en kop kaffe en stille morgen i haven?

… en gåtur ved havet med lyden af bølger?

… en god bog i en hængekøje i sommerhuset?

… gode måltider med god tid til at snakke og hygge?

… nye oplevelser med familien eller bare kigge på drivende skyer og lave absolut ingenting?

Uanset hvad, er der en essentiel psykologisk evne, du har brug for at lære og huske dig selv på hver dag i ferien. Det er evnen til at være fuldt og helt til stede i nu’et. Det handler om at kunne slippe bekymringer, lade fremtiden ligge for en stund og slappe af.

Kvaliteten af dit nærvær bestemmer kvaliteten af din sommerferie. Det kan være nemmere sagt end gjort at blive nærværende i ferien, og derfor har jeg skabt noget, der kan hjælpe dig…

Lad mig introducere dig til…

Hvad er SommerRO?

SommerRo er 21 korte guidede meditationer, der på daglig basis guider dig ind i ro og nærvær. Små transportable påmindelser, der hjælper dig med at koble helt af i ferien.

Hvem er SommerRO til?

SommerRo er til dig, der gerne vil give dig selv en sommerferie af høj kvalitet. Til dig, der er klar over, at det er kvaliteten af dit nærvær og din evne til at give slip på mental stress, der gør ferien til en god ferie.

SommerRO kan bruges hvad end

… du holder ferie hjemme eller ude

… du tilbringer ferien alene eller med familie og venner

… du arbejder eller holder ferie hen over sommeren

… du er mand eller kvinde, 25 eller 75.

Du vil have glæde af SommerRo, hvis du har brug for at slippe almindelig dagligdagsstress men også, hvis du kæmper med svære ting som stress, angst, depression, sorg eller krise.

Meditationerne i SommerRO er enkle mentale pauser og for alle. Det kræver ingen erfaring med meditation.


Hvordan fungerer SommerRO i praksis?

Når du tilmelder dig, får du øjeblikkeligt adgang. Du kan straks se al bonusmateriale og får instruktioner i, hvordan du bruger SommerRO. Det er ganske enkelt og ligetil.

Indholdet ligger i en overskuelig app, og du kan lytte fra din mobil, din tablet eller din computer alt efter, hvad du foretrækker.

Du bestemmer selv, hvornår du begynder at lytte til meditationerne, og du kan lytte til dem igen og igen.

Hvad koster SommerRO?

Pris: 210 kr.

Mine andre forløb koster mere, men jeg besluttede at lave et sommerforløb, hvor alle kan være med. Det er 10 kroner om dagen, hvis du holder ferie i 3 uger.

Hvad indeholder SommerRO?

Tjeklisten “Gå på ferie med sommerRO”

21 korte lydmeditationer
til daglig sommerRO

Bonusmateriale

 • Nem adgang via app på mobil, tablet eller computer
 • Du skal ikke bruge sociale medier – det hele ligger samlet og klar til brug
 • Når du tilmelder dig, får du en mail med adgang samt velkomsthilsen fra Birgitte
 • Du har evig adgang og kan lytte igen og igen

Hvem står bag SommerRO?

Jeg hedder Birgitte Sølvstein, er autoriseret psykolog og vært på den landskendte podcast “Psykologen i Øret”. Privat er jeg gift og er mor til to på 9 og 13. Jeg er født og opvokset i Thy, boede knap 20 år i hovedstaden, og nu bor vi på den skønneste plet i skoven i en lille by syd for Aalborg.

Mit speciale som psykolog er stress, angst og generelle livskriser. Med andre ord; almindelige mennesker med almindelige problemer. Jeg har lavet SommerRO, fordi jeg ved, at mange har svært ved at finde ro og nærvær i ferien. Og fordi jeg selv har oplevet, hvor svært det kan være.

Når bølgerne i familien går højt, når tingene ikke går efter planen og hverdagens dårlige vaner overtager ferien, er det nemmere sagt end gjort at lade batterierne op. For 8 år siden blev jeg ramt af alvorlig stress, så jeg ved også, at dét at slappe af ikke altid er så enkelt.

Min ambition med SommerRO har været at skabe små meditationer, der kan give dig mere ro, uanset din livssituation og hvordan, du tilbringer sommeren. Jeg håber, du vil opleve, at SommerRo bidrager til en sommer, hvor du får små øjeblikke af dyb ro og ægte glæde, og som du kan se tilbage på med glæde.

Kærlig hilsen

Du kender sikkert Birgitte fra

Hvad præcis går SommerRo-meditationerne ud på?

SommerRO-meditationerne er omkring 5 minutter lange og giver dig en stund, hvor du kommer til stede, trækker vejret, finder dig selv og finder ro. Der er 21 meditationer, og hver meditation har et nyt fokus. Herunder ser du eksempler på temaer.

Gå fra gøren til væren

Drop sammenligningerne

Giv slip på tanker

Glæden ved det enkle

Når ferien er fuld af konflikter

Langsomhed – fra hverdagstid til ferietid

Jeg elsker din morgenmeditation og er helt afhængig af den.

— Anne

Husk, at du får disse tre bonusser med oveni

“Digital SommerRO” – miniguide til digital velvære

“SommerRO” – 20 minutters dybdeafspænding

Trin-for-trin guide:
“Fra stress til ro i ferien”

Ofte stillede spørgsmål

 • Du behøver ingen erfaring med meditation for at få glæde af SommerRO. Meditationerne er enkle og guider dig ind i ro og nærvær på forskellige måder. Alle kan være med. Der er intet mystisk i det – tværtimod er øvelserne baseret på ny psykologisk og neuropsykologisk viden ift. hvordan man bringer krop og sind i ligevægt.
 • Nej, du bestemmer selv, hvornår du lytter. Når du tilmelder dig, modtager du en mail med klare instruktioner og en guide til, hvordan du sørger for at gøre SommerRO til en fast del af dine sommerferiedage. Du har al materiale tilgængeligt for evigt.
 • Ja, SommerRO er også til dig, der føler meget stress, angst, er i krise eller på anden vis har det svært indeni. Det er enkle og milde meditationer med et stort potentiale til at skabe ægte ro – også selvom du er stresset. Der er desuden en bonus i SommerRO, som er en trin-for-trin guide til at gå fra stress til ro.
 • For evigt, så du kan lytte igen og igen.
 • Ja, det anbefaler jeg, du gør i første omgang. Når du har lyttet til dem, kan du vende tilbage og lytte til dem, som du vil, og du bestemmer selvfølgeligt selv.
 • Det bestemmer du helt selv. SommerRO er designet sådan, at du har mulighed for at lytte til en 5-minutters meditation hver dag i 3 uger, men du kan sagtens springe dage over eller holde pause.
 • De er omkring 5 minutter lange på nær din bonusafspænding “SommerRO”, som er 20 minutter lang”.

SommerRO er min måde at bidrage med noget positivt til din sommerferie og til danskernes mentale helbred generelt. Intet er vigtigere end at kunne finde indre ro og have energi nok til hverdagen.

Jeg håber, du vil give dig selv den gave det er at lytte til SommerRO hver dag i ferien!

OBS!
Når du køber SommerRO, har du avig adgang til alle meditationer samt bonusmateriale. Det er en ekstraordinær mulighed for at deltage i ét af mine forløb til en pris, hvor alle kan være med. Og som du kan vende tilbage til igen og igen.