Velkommen til

Momentum

et enkelt forandringsforløb på 10 dage
der kan give dig dyb og varig forandring

“Momentum” er skabt af psykolog Birgitte Sølvstein. Forløbet hjælper dig med at slippe gamle mønstre og med at skabe positive forandringer i dit liv.

Hvilke forandringer ønsker du dig i 2023?

 • Mindre stress – mere indre ro
 • Bedre fysisk form og et godt helbred
 • Bedre relationer og mere nærvær
 • Positive tanker, et bedre selvværd og et bedre humør
 • Mere energi og et bedre fokus
 • En bedre økonomi og frihed og overskud
 • Mindre angst og depression – mere tryghed og glæde

Få adgang til Momentum nu og gå i gang med det samme.

Normalpris 899 kr.

Intropris 449 kr.

Tilmeldingsfrist 20. januar 2023 kl. 14.00

… hvad end, du ønsker dig, så skal der noget andet til, end du måske går og tror.

Jeg har i mit eget liv indset, at den store forandring findes i det enkle. Og at vi som regel gør det samme igen og igen, selvom det ikke virker.

Vi er vant til at tænke, at det at ændre vaner handler om vilje, motivation og selvdisciplin. Men min erfaring er, at du først skal have fat i noget helt andet.

Dyb psykologisk forandring er en paradoksal ting.

Det handler om at give slip på gamle overbevisinger, anerkende og acceptere dig selv præcis, som du er, og hvor du er i dit liv lige nu.

Forandring er ikke hårdt arbejde. Tværtimod er processen givende og opløftende. De essentielle evner, du skal bruge er:

Bevidsthed, taknemmelighed og kærlighed

Når du først har foretaget et skift i din måde at tænke på om forandring, bliver alt meget nemmere. Jeg vil invitere dig til at åbne dit sind og dit hjerte og lade forandring være enkelt og indenfor rækkevidde. Det fortjener du.

Jeg har været rigtig glad for ‘Skift’meditationerne, som jeg synes har været nogle af de stærkeste meditationer jeg har brugt. Jeg brugte dem meget, da jeg var hårdt ramt af stress og depression, og der var de en daglig lettelse, fordi de netop skabte et skifte i min sindstilstand og i mit fysiske velvære. Tak for dem! 

– Jane, 2021


Hvad er Momentum? Hvad indeholder det?

Momentum består af:

10 forandringslektioner på 10 minutter hver. Lektionerne er på lyd, og du kan lytte, hvor og når det passer dig.

Eksempler på emner:

 • Manifestering: Fra dybe intentioner til virkelighed
 • Overvind indre modstand mod positive forandringer
 • Tilgivelse som forandringsprincip
 • Ændring af negative overbevisninger til ægte positiv tænkning

Du får dine lektioner tilsendt én om dagen fra den dag du tilmelder dig og 10 dage frem.

OBS! Sidste tilmeldingsfrist er i dag d. 20. januar kl. 14.00

Derudover får du en Momentum-meditation du kan bruge på daglig basis til at skabe forandring og holde momentum og forstørre effekten af forløbet over tid.


Hvem er Momentum til?

Momentum er til dig, der er:

 • træt af forsøge at forandre vigtige ting i dit liv uden held.
 • villig til at have et åbent sind og et åbent hjerte og gøre noget andet, end du plejer.
 • ikke er interesseret i at leve på overfladen og gerne vil have et 2023, du kan se tilbage på med ro og glæde.
 • er klar over at yde forandring kræver indre forandring og er villig til at give slip på gamle overbevisninger for at gøre plads til nye ting i dit liv.

Lektionerne i Momentum er enkle og til at forstå for alle. De er baseret på videnskab og universelle forandringsprincipper og er formidlet på en enkel måde. Momentum kræver ingen erfaring med meditation og kræver blot, du er villig til at afsætte 10 minutter til en stille stund hver dag i 10 dage.


Hvordan fungerer Momentum i praksis?

Når du tilmelder dig, får du øjeblikkeligt adgang til velkomsten samt dit ekstramateriale (se længere nede). Fra og med den dag, du tilmelder dig og 10 dage frem, får du adgang til en ny forandringslektion hver dag.

Det er ganske enkelt og ligetil, og indholdet ligger i en overskuelig app, og du kan lytte fra din mobil, din tablet eller din computer alt efter, hvad du foretrækker.

Du bestemmer selv, hvornår du lytter til lektionerne og meditationerne og har dem til evigt eje, så du kan lytte til dem igen og igen.


Hvad koster Momentum?

Normalprisen for Momentum er 899 kr.

Din intropris er 449 kr., og du sparer dermed 50% af prisen.

Introprisen skyldes, at dette er første gang, jeg udbyder Momentum. Denne intropris gælder til og med fredag d. 20. januar, og der er mulighed for at betale i 1 eller 2 rater.

Før du bruger en formue på et vaneændringsforløb eller andet, så overvej at give dig selv dette enkle forandringsforløb. Momentum går et spadestik dybere, når det kommer til ændring af vaner og psykologisk forandring. Jeg kan garantere, at du vil føle, det er en god investering.


Få adgang til Momentum nu og gå igang med det samme.

Normalpris 899 kr.

Intropris 449 kr.

Tilmeldingsfrist 20. januar 2023 kl. 14.00

Som bonus får du en helt nyproduceret udgave af Birgittes 5 populære “Skift-meditationer” (værdi 225 kr.).

De 5 meditationer er:

Livets Strøm
fra udmattelse til energi

Klarhed
fra mental støj til indre stilhed

Ocean af fred
fra stress til ro

Glæde
fra mørke til lys

Mirakler
fra intention til virkelighed

Den største forandring, jeg har fået ved at lytte til meditationerne i SKIFT, er, at jeg har fået mere ro i hovedet. Jeg bruger meditationerne, hvis der opstår et eller andet, som jeg har svært ved at håndtere. Så udvælger jeg én meditation, som, jeg tror, kan hjælpe mig på rette vej. Jeg været mægtig glad for meditationerne, og jeg bruger dem næsten hver dag.

– Maria, 2021

SKIFT har givet mig en genvej til nærvær, som er nem at bruge i hverdagen. Jeg bruger særligt meditationen ”Fredsocean”, som har givet mig en forståelse for, at mine problemer altid er små set i et større perspektiv, og at der altid er adgang til at finde ro i kontakten med det større univers. Meditationerne giver mig tryghed i hverdagen, fordi jeg ved, at de kan hjælpe mig i svære situationer. Hvis nogen i min omgangskreds spørger, hvad der hjalp mig, da jeg var sygemeldt med stress, så vil jeg sige, at det var disse meditationer.

– Karen, 2021

Ekstra bonus: Live Q&A-sessioner med Birgitte Sølvstein

Som en ekstra bonus i denne omgang afholder Birgitte en livesession (over video), hvor der er mulighed for at stille spørgsmål og få personlig feedback til din situation (samt høre Birgittes svar på andres spørgsmål, hvilket ofte kan give lige så vigtige indsigter til din egen rejse).

Q&A-sessionerne afholdes fredag d. 20. januar kl 15-16 samt fredag d. 27. januar kl. 15-16, og hvis du ikke kan deltage på dagen, får du adgang til optagelsen umiddelbart efter.

Få adgang til Momentum nu og gå i gang med det samme.

Normalpris 899 kr.

Intropris 449 kr.

Tilmeldingsfrist 20. januar 2023 kl. 14.00

Hvem er psykologen bag?

Birgitte Sølvstein er autoriseret psykolog. Måske kender du kender fra landsdækkende medier eller fra hendes ugentlige podcast “Psykologen i Øret”, som har været én af de mest populære podcasts i Danmark i flere år.

Birgitte har selv oplevet et gradvist psykologisk skift især efter at have været ramt af stress og angst og i forbindelse med et af hendes børns alvorlige sygdom.

Birgitte er oprindeligt fra Thy, har boet i København i mange år, men hun er nu flyttet tilbage til Jylland og bor i Rold Skov med sin mand og 2 børn. Hun elsker naturen. en god snak, at skrive, yoga, vinterbadning, børn der leger og at formidle om psykologi og forandring.