Bliv bedre til at planlægge din tid med bullet journal-metoden. Online workshop i bullet journal metoden

V. psykolog Birgitte Sølvstein

Stressfri planlægning med bullet journal-metoden

En 3 timers-workshop, der gør dig i stand til at planlægge, så du når det vigtigste uden stress og får tid til ro og nydelse.

Pris 699 kr.

Man skulle ikke tro, at en notesbog og en enkel metode til planlægning kunne ændre dit liv, men bullet journal-metoden kan mindske stress og give dig mere overblik, fokus og nærvær.


Din investering: 699 kr.

Du har en begrænset mængde tid og energi. Giv dig selv denne workshop, og det vil sandsynligvis vise sig at være den bedste gave, du nogensinde har givet dig selv.

Hvem kan bruge bullet journal-metoden?

Bullet journal-metoden kan bruges af alle. Måske har du et travlt job, en familie, måske er du leder, selvstændig, studerende eller pensionist.

Bullet journal-metoden er til dig, der:

 • gerne vil blive bedre til at prioritere din tid uden stress og overspringshandlinger
 • gerne vil skabe nye gode vaner og holde fast i dem
 • ønsker mere nærvær, fokus og ro i en travl hverdag
 • vil have stressfri effektivitet og tid til ro frem for en fortravlet dag uden fokus og uden pauser
 • har mange arbejdsmæssige og/eller private projekter at holde styr på
 • gerne vil nå det vigtigste og opnå drømme men også have tid til pauser og nydelse.

Måske tænker du, denne metode ikke er noget for dig, fordi du har for travlt til at sætte dig ind i en ny planlægningsmetode eller, fordi du ikke er kreativ eller ret organiseret. Men tro mig – metoden kan bruges af alle.

Se herunder, hvad deltagere på workshoppen har fået ud af den!

Jeg har fået ro og overblik. Den største forandring er, at jeg kan samle alle mine tanker om mange forskellige ting, på ét sted. Jeg plejer at have enormt mange sedler og notesbøger. Jeg vil anbefale den til alle, der har brug for ro i hovedet.

Susanne 2023

Jeg har fået bedre overblik over de aktiviteter, jeg har planlagt i fremtiden. Det er også tilfredstillende rent visuelt at se, hvad jeg har nået i dagens løb – en god måde at anerkende mig selv på. Det giver ro og overskud.

Sarah 2023

Jeg har brugt en bullet journal siden 2016, men grundet stress havde jeg glemt, hvad jeg elskede ved systemet, og det har jeg genfundet. Det har en overraskende stor effekt, og det er en dejlig overskuelig måde, Birgitte præsenterer metoden på.

Line 2023

Med denne workshop får du fornemmelsen af at have styr på dit liv på ganske få timer. Det lyder måske for godt til at være sandt, men giv det en chance. Metoden er ligetil og kan bruges af alle – ellers ville den ikke være så populær.


Hvad gør bullet journal-metoden til noget særligt?

Oprindeligt udviklede forfatter og designer Ryder Caroll bullet journal-metoden til sig selv, fordi han havde svært ved at bevare overblikket og var overvældet over diverse gøremål. Siden er metoden blevet verdenskendt. Han kalder selv metoden for “mindfulness forklædt som et planlægningssystem”.

Bullet journal-metoden adskiller sig fra andre planlægningssystemer på flere fronter:

 • Det er en analog metode. Du bruger en notesbog og en pen. Du kan dog supplere med kalender og digitale apps, hvis du vil.
 • Din bullet journal giver dig et frirum fra skærme og forstyrrelser til at reflektere over din dag, dine prioriteter og dit liv.
 • Metoden er fleksibel. Du bygger din bullet journal op efter dine specifikke behov.
 • Du sætter fokus på nærvær og kvalitetstid – ikke bevidstløs travlhed.

“Hvor meget tid har du brugt på at lære om planlægning og om, hvordan du bruger din tid og energi bedst muligt? Det kan vise sig at være dit livs bedste investering – det har det været for mig.”

Birgitte Sølvstein

Hvad indeholder workshoppen?

Bullet journal metoden – videoer i online workshop

4 instruktionsvideoer,
der lærer dig om metoden og hjælper dig i gang med din egen bullet journal.

Bullet journal metoden – arbejdsark i online workshop

4 tilhørende arbejdsark,
der guider dig igennem processen trin-for-trin på en overskuelig måde.

Bullet journal metoden – bonus i online workshop

Bonusmateriale
4 bullet journal-teknikker, der mindsker stress og øger trivsel.

Se herunder, hvad andre har sagt om workshoppen:

Noget af det bedste indtil videre har været at få alle mine livsønsker skrevet ned et “blivende” sted. Det har givet en klarhed og ro. Jeg har også allerede flyttet mig i forhold til et vigtigt ønske, der blev tydeligt, og jeg har valgt at handle på det. Det havde jeg ikke fået gjort uden min bullet journal.

Det giver også håb. Jeg har egentlig mange ønsker og drømme, men for mig har de virket uoverskuelige – men nu er jeg igang.

Det har været en aha-oplevelse, at det giver så meget ro og luft at få alle tanker og ønsker skrevet ned, gjort ønsker synlige og i sikkerhed. Jeg er ikke længere så meget i panik over de ting, jeg er bange for ikke at få nået i mit liv.
Jeg kan virkelig anbefale det til folk, der er stressede, og har allerede anbefalet det til min stressede veninde, min datter og nogle kollegaer og familiemedlemmer. Det gjorde en forskel, før jeg overhovedet var færdig med workshoppen – min hjerne sugede det til sig – sjældent har jeg været så meget med på noget!
Gitte 2023

Jeg er omsider! kommet i gang med min bullet journal. Har gerne villet det længe, har også købt en bog om det, men det var for uoverskueligt. Men din workshop fik mig i gang. Du “skar ind til benet” og gjorde det meget overskueligt☺️.

Det er utroligt dejligt at have det hele samlet ét sted. Workshoppen fungerer bare! Den er nemt at gå til, og jeg er vild med, at dagens lektion på video ledsages af et arbejdark, så man får det hele på flere måder.

Helene 2023

Jeg har anbefalet “Stressfri Planlægning” til min bror. Han stresser alt for meget og mangler retning. Jeg er blevet overrasket over, at god planlægning kan tilføre mit liv så meget mere mening, trivsel, nærvær og glæde.

Workshoppen har været meget nem at følge og fyldt med inspiration. Bullet journal-metoden kommer til at ændre mit liv. Jeg er evigt taknemmelig for at have lært dette enestående værktøj. Tusind tak!

Malene 2023

Få en lille guidet rundtur på den digitale platform, hvor forløbet ligger:

Din investering: 699 kr.

Du har en begrænset mængde tid og energi. Giv dig selv denne workshop, og det vil sandsynligvis vise sig at være den bedste gave, du nogensinde har givet dig selv.


Det er aldrig for sent at lære noget nyt

Jeg lærte selv metoden, da jeg var 38, og jeg har ikke set mig tilbage siden. Min egen mor begyndte at bruge metoden, da hun var 69. Hun er – som mig – typen, der skriver alt muligt ned og er glad for at være fri for alle de løse lapper og for at have alt samlet ét sted.

Jeg har lært flere veninder metoden. De er selvstændige, arbejder i erhvervslivet eller er almindeligt ansatte og med familier derhjemme. De ved ikke, hvad de skulle gøre uden.

S


Denne workshop i stressfri planlægning med bullet journal-metoden gør dig i stand til følgende

Du kan bruge din bullet journal til mange ting, men her er de grundlæggende ting, din bullet journal giver dig:

 • Fuldt overblik over dine lister, planer og to do’s, så ingen løse ender går tabt. Du kan arbejde på én ting ad gangen og lade resten ligge.
 • Evnen til at planlægge en stressfri men effektiv dag, så der bliver plads til vigtige arbejdsmæssige og private gøremål samt pauser til afslapning og nydelse.
 • En klar retning på din dag og på dit liv og en følelse af, at du er i gang med at realisere vigtige mål, drømme og værdier.
 • Evnen til at prioritere. Du bliver skarp på, hvad du kan og vil nå i den begrænsede tid, du har.
 • Mindre stress – mere afslapning. Du har et sted, du kan parkere alle to-do’s, bekymringer og idéer og kan derfor tage pauser og give slip på dagen, når du skal sove.

Stressfri planlægning med bullet journal-metoden

Workshoppen tager 3 timer og indeholder 4 instruktionsvideoer + tilhørende arbejdsark og bonusmateriale. Lige til at gå i gang med.

Din bonus: En guide med 4 bullet journal-teknikker, du kan bruge for at få endnu mere glæde af din bullet journal.

Bonus: 4 bullet journal teknikker

Birgitte Sølvstein har udviklet denne workshop i bullet journal-metoden.

Hvem er psykologen bag workshoppen?

Jeg hedder Birgitte Sølvstein og er autoriseret psykolog. Måske kender du mig fra landsdækkende medier eller fra min ugentlige podcast “Psykologen i Øret”, som har været én af de mest populære podcasts i Danmark i flere år.

Mit speciale er stress og angst, og jeg interesserer mig for alt, der kan give mere ro i sindet. Jeg elsker notesbøger og har selv brugt bullet journal-metoden dagligt siden 2017. Jeg ved ærligt talt ikke, hvad jeg skulle gøre uden.

Denne planlægningsmetode har givet mig ro i sindet, selv når jeg har mange løse ender, private gøremål og store projekter, der skal holdes styr på. Bullet journal-metoden har æren for, at jeg når meget arbejdsmæssigt og stadig kan arbejde deltid, så jeg kan bruge tid på min familie og på andre ting, der bringer mig glæde.

Din investering lige nu: 699 kr.

Du har en begrænset mængde tid og energi. Giv dig selv denne workshop, og det vil sandsynligvis vise sig at være den bedste gave, du nogensinde har givet dig selv.