fbpx

Hvordan overvinder man rejseangst? Postkort fra Zürich

I denne uge sender en podcastepisode til dig som et postkort fra Zürich, hvor jeg er på sommerkursus på Jung-Instituttet. Her er folk fra hele verden, der har en fælles interesse i Jung, og jeg har det som om, jeg er kommet hjem, selvom jeg ikke har været her før, og selvom jeg egentligt ikke føler mig helt på linje med en stor del af Jungs psykologi. Ikke desto mindre nyder jeg det i fulde drag, og det er længe siden, jeg har haft det så sjovt på den arbejdsmæssige måde.

Lyt med herunder, hvor jeg bla. kommer ind på:

 • lidt om, hvad jeg laver her i Zürich, og hvilke seminarer, jeg deltager i
 • hvad der sker, når vi undgår ting pga. angst
 • hvordan du tackler katastrofetanker relateret til rejsen
 • omkostningerne ved ikke at overvinde rejseangst
 • om angst, spænding og forvetning

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

4 kommentarer

 1. Mariann siger:

  Spændende hvad du går og pønser på 😇
  Skal da lige tjekke gamle Jung ud igen, som jeg interesserede mig for i mine unge dage i 70’erne❣️

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Hej Mariann

   Det er som om Jung bliver støvet af i disse år – kan bestemt anbefale at genbesøge ham!

   KH Birgitte

 2. Unn siger:

  Tak Birgitte. Godt ferie ❤️

 3. Jane siger:

  God ferie. Nyder så meget dine ugentlige podcast. Der er stort set altid noget der lige passer for mig og mit liv lige der. Noget jeg kan bruge og som sætter gode vinkler på problematikker mv. På genhør når batterierne er ladet lidt op igen. 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.