SELVHJÆLP TIL ANGST

UD AF ANGSTEN – IND I LIVET

Et lydforløb skabt af Birgitte Sølvstein

(OBS: Det er ikke muligt at købe forløbet lige pt – der kommer en ny og opdateret version i november 2018. Skriv dig op til tirsdagsmailen her for at høre nyt, når det kommer.)

 —

Oplever du:

Stærk angst, der overmander dig?

At angst begrænser dig og gør visse situationer ulidelige?

Angstfyldte tanker der er ude at kontrol?

Uro, hjertebanken, svedeture, svimmelhed og ubehag i kroppen?

Håbløshed og selvbebrejdelser fordi du ikke kan kontrollere angsten?

SELVHJÆLP TIL ANGST er et forløb på 10 lektioner, der lærer dig at håndtere angst med enkle og effektive øvelser

Det er interessant, anderledes og formidlet i øjenhøjde af en psykolog, der ved, hvad det vil sige at kæmpe med angst.

Kom i gang med det samme – du har alt at vinde.

Tjek forløbet ud her på siden, hvor du kan læse alt om indhold, hvordan det fungerer i praksis, pris, garanti m.m.

Vil du med?

Jeg føler mig grundlæggende mere tryg, glad og ‘manøvredygtig’ i hverdagen, trods en periode med stort pres. Jeg vil helt klart anbefale forløbet til andre.

Det er meget helstøbt, og giver masser af viden og inspiration til, hvordan man selv kan finde ind på et positivt spor i livet gennem stress, angst og bekymring. Forløbet er overskueligt og lettilgængeligt og samtidig præget af grundighed og dybde. 

Sarah

Kirstine, 2017

 LIDT OM “SELVHJÆLP TIL ANGST” 

✓ Et enkelt og struktureret forløb på 10 lydlektioner samt ekstramateriale. Du bestemmer tempoet. Du har ubegrænset adgang.

✓ Hver lektion varer 15-20 minutter og indeholder en praktisk øvelse

✓ Høj faglig kvalitet formidlet på en inspirerende og anvendelig måde, hvor Birgitte også deler personlige erfaringer

✓ Inkl. garanti. Er du mod forventning ikke tilfreds, kan du få dine penge retur i op til 10 dage efter køb

✓ Nemt at bruge. Det hele ligger på en samlet og overskuelig digital platform. Alt kan downloades til offline brug, og du har adgang til materialet fremover 

✓ Baseret på principper fra bla. ACT, compassionfokuserede metoder samt andre metoder og personlig og professionel erfaring

✓ Fuld anonymitet. Dine personlige data beskyttes. Ingen Facebookgrupper eller lignende

✓ Tilgængeligt med det samme. Tilmeld dig nu, og så er du i gang

Tusind tak for dit forløb, som jeg har meget gavn af.  Jeg valgte at tilmelde mig, da jeg af plaget af angst i forskellige situationer, bl.a. når jeg føler mig fastlåst, som hos tandlæge, scanner, elevator. 
Jeg synes, der er mange brugbare metoder i forløbet og ikke mindst gode forklaringer på hvad angst er. Jeg har også haft gavn af at høre din historie og vide, at jeg ikke er alene. For mig er det svært at vælge noget ud, da det er hele sammenhængen i forløbet, der har givet mig noget godt.
Det har været seriøst, menneskeligt og fagligt på et plan, hvor jeg har kunne være med og genkende mig selv.Derfor vil jeg helt klart anbefale forløbet til andre. 
Anette

“SELVHJÆLP TIL ANGST” ER TIL DIG DER

✓ Kæmper med angst og er indstillet på at gøre noget selv

✓ Gerne vil have enkle øvelser og viden af høj kvalitet

✓ Er åben overfor en helhedsorienteret tilgang

✓Har prøvet andre ting, der ikke virkede

✓Er træt af angst og er villig til at tage kampen op for at få dit liv tilbage

✓ Evt. går hos en psykolog eller læge men gerne selv vil gøre noget yderligere*

* Kontakt mig eller tal med din læge eller psykolog, hvis du er i tvivl om, om forløbet er det rette for dig

Jeg er vild med dine meditationer og fortællinger om egne oplevelser som case. Dine konkrete anbefalinger til metoder for håndtering ved stærk angst har jeg fundet særdeles hjælpsomme. Jeg vil helt bestemt anbefale forløbet til andre. Dit forløb er klart noget af det mest handlingsanvisende og realistiske, jeg har mødt. Det er tydeligt at du ved hvad du taler om – det er en befrielse. Jeg sidder tilbage med en fantastisk fornemmelse af ikke at være alene, og der er råd og hjælp at hente, og jeg er ikke “syg”. Det er vigtigt at blive mindet om, tak for det:-)

Pia

Kirstine, 2017

Med

SELVHJÆLP TIL ANGST 

er det min personlige mission, at:

  • Give dig et fagligt velfunderet og effektivt forløb leveret i øjenhøjde og på en inspirerende måde
  • Henvise din selvkritik og skam til de billige rækker
  • Skabe et forløb i et format, du kan bruge i dit liv, når det gælder “ude i marken”
  • Bidrage til et samfund med mere nærvær, glæde, ro, produktivitet og fællesskab

Mest bare Tak!!! Straks jeg fik dit forløb, hørte jeg det hele igennem uden at følge nogle af de praktiske øvelser – bare for at vide, hvad jeg havde købt. Du skal have stor stor tak, du kan noget  med din stemme, din ro, din faglighed og din helt konkrete tilgang. Du giver så utrolig meget af dig selv også! Din udredning af angstens væsen er suveræn og var en øjenåbner for mig. Nu hvor jeg får mere tid, så tager jeg angstforløbet frem igen og går ned idet. Lige nu er det nok at vide, at jeg har det. 

Lena

Kirstine, 2017

OVERBLIK OVER FORLØBETS 10 LEKTIONER (OBS: VIL FOREKOMME MINDRE ÆNDRINGER I DEN NYE VERSION, DER UDKOMMER OMKRING 15. NOVEMBER 2018. DETALJER KOMMER SNAREST)

LEKTION 1: DIN REJSE BEGYNDER HER

 

LEKTION 2: DU ER IKKE DIN ANGST – MEN HVEM ER DU SÅ?

LEKTION 3: ANGST FRA A-Z

LEKTION 4: DET GRUNDLÆGGENDE PRINCIP

LEKTION 5: MØD FYSISK URO OG SVÆRE FØLELSER PÅ EN NY MÅDE 

LEKTION 6: HÅNDTERING AF TANKER – DEN FORGIFTEDE PAPEGØJE

LEKTION 7: STÆRK ANGST OG PANIK – NÆRVÆRETS SVÆRD

LEKTION 8: UD AF ANGSTEN IND I LIVET

LEKTION 9: FRA HÅNDTERING TIL HELING AF ANGST

LEKTION 10: DIN REJSE FORTSÆTTER HER – AFTENMEDITATION

+ EKSTRAMATERIALE

 (OM SAMMENHÆNGEN MELLEM STRESS, ANGST OG DEPRESSION, BIRGITTES EGEN HISTORIE M.M.)

Tusind tak for dit forløb. Det har gjort en stor forskel, selvom jeg fortsat ikke er helt færdig. Det har virkelig stor værdi når du fortæller om angst på et letforståelig og overskuelig måde. Jeg føler mig forstået og mødt, og den viden du deler er virkelig vigtig tror jeg, for at jeg kan komme videre i mit liv.  At høre din stemme i mit hoved, når jeg overmandes af fortvivlelse og ængstelse, betyder at jeg bedre kan være med mig selv og “acceptere” min tilstand som den er lige nu. Din viden om hvad angst er og hvorfor den ikke bare forsvinder fra den ene dag til den anden er så vigtig! Så man ikke giver op eller slår sig selv i hovedet. Tak for dit nærvær og den oprigtighed man kan høre i din stemme og TAK for at du vil være en hjælpende hånd i mit liv. 

Anna

Kirstine, 2017

Jeg tilmeldte mig, fordi jeg var sygemeldt med stress, og var lige startet hos en psykolog. Ved en søgning på nettet om emnet dukkede du op, og det lød til at jeg kunne bruge  det – og det ku jeg 🙂 Jeg er blevet bevidst om den tankestrøm, der ubevidst styrer min adfærd. Alle lektioner har hjulpet mig – det, jeg synes er så godt, er at du fortæller i øjenhøjde og ikke prøver at forherlige nogen mirakelkur. Jeg vil bestemt anbefale forløbet til andre, fordi det er lige til at gå til og som sagt i øjenhøjde. Har allerede anbefalet dig til tidligere kollega og iøvrigt osse til psykologen jeg har været ved, hende får du osse rosende ord fra 🙂

Anders

Kirstine, 2017

Allerførst TUSIND TAK for et super brugbart og helt fantastisk angst forløb. Jeg fik i forbindelse med kæmpe stresskolaps voldsom angst. Da angsten ikke aftog men er blevet hængende, tænkte jeg at jeg blev “nødt til” at kigge på det og finde ud af, hvad der var på spil. 

Jeg har svært ved gode råd fra både professionelle og andre, når de IKKE selv har prøvet angst. En helt afgørende faktor for mig var, at du har prøvet det. Jeg synes, at det har været helt fantastisk at høre dig sige, at der er håb forude, men også at lære at acceptere et liv med angst – at kunne lære at leve et godt liv på trods af angst. Jeg har fået en større overbevisning indeni om, at jeg VIL have et godt liv – med eller uden angst. 

Jeg synes, at jeg er blevet mere omsorgsfuld og accepterende overfor mig selv, og selvom jeg stadig er på en rejse med at leve med angsten, så har jeg fået en masse gode og brugbare redskaber. Jeg vil klart anbefale forløbet til andre og har allerede anbefalet det.

 Anne Mette

Kirstine, 2017

PRIS: 1799 kr. inkl. moms.

Betal evt. i 2 rater á 925 kr.

Tilmelding åbner igen omkring 15. november 2018. Skriv dig op til tirsdagsmailen her for at få en mail, når tilmelding åbner og få mulighed for at købe det nye forløb til en særpris.

Hej, må jeg sende dig noget?

Få emailserien "3 ting du skal gøre for ikke at hænge fast i stress og angst" bliv seriøst inspireret af Birgittes tirsdagsmail

Tak for tilmeldingen - du har fået en mail!