fbpx

Dit år – dit ansvar + et spørgsmål, der forbinder dig med dine dybe ønsker for 2024

Godt nytår!

I årets første episode fortæller jeg om det første princip i mit enkle forandringsforløb Momentum. Nemlig; princippet om personligt ansvar.

Dette princip er det første af de 10 principper, du lærer på de 10 dage, forløbet varer. Der er tale om et helt enkelt forløb, som blot kræver 10 minutter af din tid 10 dage i træk.

Du kan læse mere om Momentum her.

Hvad ønsker du dig af 2024?

Lyt med på podcastepisoden herunder. Jeg kommer ind på:

 • Hvad der er vores eget ansvar her i livet, og hvad der ikke er
 • Hvorfor vi ikke kan kontrollere vores egne tanker og følelser (i første omgang)
 • Hvordan det gik med de rejseplaner, jeg delte i sidste års nytårsepisode
 • Hvorfor vi skal passe på med at ønske os noget konkret men hellere skal ønske os den følelse, vi ønsker os
 • At der er forskel på, hvad den stressede og frygtsomme del af dig ønsker, og på hvad dit dybere selv i virkeligheden ønsker sig
 • En enkel skriveøvelse du kan bruge for at finde ud af, hvad du ønsker dig i 2024
 • Hvad der står på min ønskeliste for i år

Lyt med her:Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

2 kommentarer

 1. Inge Marie siger:

  Hej Birgitte Tak for din podcast! Nu skal du høre 🙂 Der er en dyb del af mig, som ønsker mig en daglig kontakt med dyr. Jeg ønsker mig faktisk en stor blød og glad hund, til at kramme klappe, gå ture og lege med. Et nærværende selskab, som jeg også har haft i hele min barndom. Men! Min datter på nu 37, som jo kommer i vores hjem og omvendt, er stærkt allergisk overfor dyr (også en bomuldshund) og hendes søn på 9 år har også astma. Min egen søn på nu 28, elsker også dyr, men som barn har han måttet nøjes med akvariefisk og en tilløben kat i et par måneder, mens hans søster var ude at rejse. Det er en stor del af mig/os (min mand) som jeg fortsat giver afkald på, og i forhold til dit udsagn om, at det, som tilgodeser os selv, som regel også gavner andre, gælder ikke her. Faktisk synes jeg, der er taget meget hensyn til min datter i vores samvær, og oplever også at det, at få hende har givet store udfordringer og afsavn i forhold til en livsstil, jeg ønskede mig. En følelse som fortsætter, fordi mit ønske er stort og tilbagevendende.

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Hej Inge Marie
   Selv tak:) Og det lyder som et dybt ønske, der ikke er til at tage fejl af. Jeg tænker også, det er på tide, at I hver især lever det liv, I har lyst til og så mødes, som det kan lade sig gøre. Vi er ikke vores børn og skal ikke leve deres liv – især ikke når, de bliver voksne. Det ved jeg godt er nemmere sagt end gjort, men jeg tror aldrig, der kommer noget godt ud af at give afkald på noget, vi kan mærke er det rigtige for os. Og jeg tror også, det i sidste ende vil forbedre din relation til din datter, når du går den vej, du kan mærke, du gerne vil.
   KH og alt det bedste herfra
   Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.