fbpx

Masterclass: Hjælp til det særlige forældreskab

I sidste uge lavede jeg et opslag på Instagram, der handlede om, at det kan være svært at klare forældreskabet, når det byder på særlige vedvarende udfordringer. Det vakte stor genklang, og det har jeg ofte oplevet, når jeg har lavet interviews på podcasten, der handler om at være mor til et handicappet barn, og når jeg har skrevet blogindlæg om, hvordan dét at have særligt krævende børn kan stresse voldsomt og andet.

Hvorfor jeg (endeligt) besluttede mig for at skabe en masterclass

I derude har ofte spurgt, om jeg ikke vil lave et forløb eller andet, der kan hjælpe de mange af jer, der har et “særligt forældreskab”. Det kan være, du har et barn med særlige behov, med en sygdom, et handicap eller andre krævende omstændigheder. Man ender tit med at føle, at de regler, der gælder for nogenlunde almindelige forældre, ikke rigtigt gælder for os med et særligt krævende forældreskab.

Og nu har jeg altså skabt en masterclass, hvor jeg deler erfaring, styrke, håb og en række praktiske værktøjer. Lyt med her i podcastepisoden, hvor jeg kommer ind på:

 • Hvorfor jeg pludseligt ryddede sendefladen og lavede en helt ny podcastepisode
 • Hvad “strategi-damen” sagde, og hvorfor det fik mine tårer til at løbe
 • Da jeg lavede et opslag på Instagram om en svær dag, når jeg ikke plejer at dele fra mit privatliv på den måde
 • De kommentarer, man er bange for at få, og som kan gøre ondt, hvis de kommer fra éns nærmeste
 • Hvorfor man netop kan være kvalificeret til at lære fra sig, når man ikke er den mest robuste og gennemførte forælder
 • Jeg fortæller om den nye Masterclass: Hjælp til det særlige forældreskab, og hvad den indeholder.

Og hop så over og se mere om, hvad en Masterclass for dig, der har et særligt forældreskab går ud på og tilmeld dig: Læs mere og tilmeld dig her.

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

4 kommentarer

 1. Maria siger:

  Hold da op, jeg er bara så overvældet af ære og glæde over hvor meget du giver af dig selv til os derude. Du ramte fuldstændigt plet og jeg var bare lige ved at græde der hvor du böjede af….Tusind tak for din ærlighed????❤️

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Hej Maria – tusind tak for dine ord og fordi, du lyttede med❤️

 2. Charlotte siger:

  Kære Birgitte
  Har tilmeldt mig kurset om særligt forældreskab, du lyder som det “fineste” menneske når du taler – der er dybe tanker, viden og følelser bag alt du fortæller og jeg kan nærmest 1:1 skrive, at jeg har de samme oplevelser på godt og ondt med min søn. Jeg glæder mig til at høre måske om psykologien bag hvorfor vi føler og agerer som vi gør som mor/forældre, samt værktøjer til hvordan vi indimellem beroliger nervesystemet, som i forskellige faser af ens barns opvækst er mere på overarbejde, ved skole skift, teenageting etc. Jeg har ditto 2 børn, den ældste er “normal” så jeg kender også til at være mor når det er “nemt”. Tak for dig – du er en engel.

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Hej Charlotte
   dejligt du er med! Og tak for dine ord og også dine input ift., hvad du håber at tage med dig. De er hermed skrevet bag øret og glæder mig, til vi “ses” til foredraget☺️! KH Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.