fbpx

Kort lunte? Find årsagen til problemet, eller du vil sidde fast.

I dagens episode fortæller jeg om, hvordan vi kan sidde fast i et problem og fx konstant kæmpe med mangel på tålmodighed og en alt for kort lunte. Det sker ofte, fordi vi kun ser overfladen og ikke dykker bagom problemet og kigger på den egentlige årsag.

Det er jo en større psykologisk diskussion, om vi altid skal kende årsagen for at kunne løse et problem (og det skal vi ikke altid), men her giver jeg et eksempel på, hvordan det godt kan betale sig at kigge på årsagen til et problem, hvis vi skal videre med det.

Lyt med her, hvor jeg kommer ind på:

  • Forskellen på vandret og lodret forandring
  • Hvad du kan have brug for, hvis du har en kort lunte
  • Hvorfor overspisning, manglende sexlyst, angst og andre symptomer måske ikke er det egentlige problem
  • Hvordan jeg selv droppede idéen om at arbejde med min utålmodighed, og hvad jeg gjorde i stedet.

Jeg håber, du blev inspireret. Måske vil du også have glæde af at lytte til følgende:

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.