I dag handler det om indre stilhed, og jeg gør noget, jeg ikke har gjort før – jeg har lavet et af mine blogindlæg om til en podcastepisode!

Jeg har tilføjet en hel del, men et langt stykke hen ad vejen er det de samme idéer om indre stilhed, som jeg skrev om i det blogindlæg, du finder på soelvstein.dk/stilhed og i det blogindlæg samt længere nede på denne side finder du den guidede øvelse, jeg nævner i episoden.

Stilhed – hvorfor er det vigtigt? Det får du svar på her. Jeg sad ved havet et stykke inde i klitterne og indtalte episoden. Det blev efterhånden helt mørkt og temmelig koldt, men jeg synes alligvel den stilhed, der er i naturen, og som jeg gerne ville have med i episoden på en eller anden måde er kommet med.

Lyt til introen, hvor jeg og min podcastassistent AKA min mand forbereder optagelserne (jeg beordrer ham bla. til at tage det “silhouetagtige” billede, du ser foroven…) og lær om:

  • Hvad Jung skrev i et brev til en ven om stilhed og unges vaner i 1957
  • Hvad jeg lavede på retræte med Eckhart Tolle
  • At indre stilhed ikke er det samme som ingenting eller tomhed
  • Hvor skadelig (og ligefrem livsfarlig) støj kan være og hvor mange europæere der dør og bliver syge pga. støj hvert år
  • Hvorfor indre stilhed er vigtigt og hvorfor vi hele tiden undgår den
  • Om fælles stilhed og hvorfor den nogle gange er den største
  • Hvad der ofte skal til, før vi opnår dyb psykologisk forandring
  • Og meget mere…

Lyt til espioden her:

 

 

Lyt i Apple Podcasts/iTunes

Lyt i Stitcher

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvem Eckhart Tolle er, så kan du se mere her. Jeg er selv meget inspireret af ham og jeg kan anbefale at begynde med hans bog The power of Now/Nuets Kraft, hvis du vil læse noget af ham.

Da jeg besluttede mig for at lave en podcast tænkte jeg, at jeg ville lave 10 episoder og så kunne det være, der kun var ganske få der lyttede, men så havde jeg i hvert fald prøvet at lave en podcast.

Og det er jeg så i gang med at prøve nu, og det er spændende og sjovt og også ret svært og langt mere grænseoverskridende end at skrive blogindlæg, hvis jeg skal være helt ærlig.

Det viser sig, at mange lytter med, og det er jeg meget taknemmelig for, så tusind tak fordi du lytter med!

KH

afspænding

 

Er du stresset?

Få min

morgenmeditation!

Begynd din dag med fokus, ro og en klar intention. Det gør en forskel!

Tak for tilmeldingen - du har fået en mail!