fbpx

Q&A: Birgitte svarer på jeres spørgsmål

Podcasten plejer at holde ferie i skoleferierne, fordi jeg også selv ofte holder ferie der. I denne uge har har jeg dog denne skønne Q&A-episode til jer, hvor jeg tager nogle af de mange gode spørgsmål op, som I derude har stillet mig.

Jeg har tidligere haft et par Q&A-episoder, som har været tematiseret. Du kan bl.a. lytte til denne om stress eller denne om utroskab. I dagens Q&A-session besvarer jeg nogle mere brede emner og forskellige spørgsmål (du kan se hvilke længere nede).

Hvis du brænder inde med et spørgsmål, som du gerne vil have, jeg svarer på, så kan du stille det her: Stil Psykolog Birgitte Sølvstein et spørgsmål.

I episoden i dag svarer jeg på følgende spørgsmål:

  • Hvad tænker du om imposterfænomenet? (05:34)
  • Vil du tage emnet narcisisme op? (08:54)
  • Hvordan lærer jeg at rumme mine teenageres afvisninger uden at blive for trist? (13:30)
  • Hvordan kan det være så svært at modtage ros fra andre? (19:26)
  • Hvad gør du på daglig basis for at holde sindet sundt og så angstfrit som muligt? (23:25)
  • Kan man slippe af med overtænkning? (31.49)
  • Hvordan accepterer man, hvor man er i livet samtidig med, at man tilgiver sig selv? (37.33)
  • Hvordan kan man sætte nogle rammer, når man har en anderledes familie? (40.23)

Jeg håber, du blev inspireret. Tjek også følgende ud:

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.