fbpx

Ren afslapning – gratis meditation til din sommerferie (eller når som helst)

Alle, jeg kender, har et ønske om at kunne slappe godt og grundigt af i sommerferien, men det kan være nemmere sagt end gjort. Bekymringer, uro, rastløshed, en krævende familiesituation eller andre ting kan nemt stille sig i vejen for stunder med ren afslapning.

I dag deler jeg en gratis meditation med dig. Den er kort og hedder “Ren afslapning” og kan bruges i ferien eller i hverdagen. Meditation er en del af sommerferieforløbet “SommerRO”, som indeholder 21 korte meditationer hver med et forskelligt fokus. De er designet til at tage med på ferie men kan også bruges i hverdagen. Du kan lytte til dem fra en ende af eller vælge det fokus, der passer til din dag.

SommerRO koster ikke ret meget (210 kr. eller 10 kr. om dagen i de 21 dage), da jeg gerne vil bidrage til, at alle kan få en sommer med mindre stress og mere ro og nærvær. >>> Læs mere om SommerRO og tilmeld dig her.

Ren afslapning – lyt til meditationen her

Herunder kan du lytte til podcasten, hvor jeg først introducerer meditationen og siger noget om, hvordan vi bedst finder ind i afslapning og hvad, der kan stille sig i vejen. Det handler om at træne evnen til nærvær men også om at tillade uro i krop og sind i stedet for at forsøge at få tanker og spændinger til at gå væk. Lyt med herunder.Lyt til meditationen (uden introduktion) her:Jeg håber, du kan bruge meditationen til at få en sommer med øjeblikke af ægte ro og ren afslapning. Husk, at tilmeldingsfristen til SommerRO er senest torsdag d. 4. juli. Hop over og læs mere om SommerRO og, hvad tidligere deltagere siger her.

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.