fbpx

Tak til 2023 + gratis nytårsworkshop

Så gik der endnu et år. Jeg ved ikke med dig og tidens gang, men jeg bliver altid lidt nostalgisk her sidst på året. Det er en blandet nytårsfølelse af at have lyst til at holde stor fest og alligevel mest bare en trang til at sidde alene med en god kop te og et stearinlys.

I årets sidste podcastepisode siger jeg tak til 2023 og inviterer til en gratis nytårsworkshop;

>>> Du tilmelder dig nytårsworkshoppen her

I denne episode kommer jeg ind på:

 • Hvad jeg selv gerne vil sige tak til 2023 for
 • Hvorfor det er vigtigt at sige tak til det gamle år, uanset hvordan det har været
 • At tingene bliver bedre, selvom det kan være svært at tro på
 • Hvorfor jeg tror på nytårsritualer og lidt om “the fresh start effect”
 • Lidt om den gratis nytårsworkshop, der varer en time, og som du kan tage på egen hånd eller sammen med andre

Lyt til podcastepisoden her:

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

2 kommentarer

 1. Jeanet siger:

  D 27/ 12 2023 tak fordi du tænker på os / mig som har købt / læst . Og via dine viden inde på de .området du har lavet . Du er en sej kvinde . Ps jeg har arbejde med . Mig selv . Det jeg har med fra min familie . Jeg har budt velkommen . I dag ????????❤️❤️❤️ nyt liv . Mange tak til dig . Alt godt herfra ????????????????????????????????????????️????️????️????️????️????️????️????️????️ lys til dig

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Selv tak Jeanet❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.