fbpx

Nanna Agerlin om talenter og det meningsfulde arbejdsliv

Kære du, som læser eller lytter med.

Nanna Agerlin døde i begyndelsen af 2021 som følge af sygdom. Det er mig stadig ubegribeligt, at Nanna ikke er her længere, og det gør mig så ondt for hendes mand og 3 døtre, som hun efterlader. Jeg kendte Nanna og har mødt hende flere gange, inden vi optog interviewet og kendte hende som en kærlig og klog kvinde. Efter Nannas død har jeg lyttet til vores samtale flere gange, og jeg føler, Nanna har et vigtigt budskab ikke bare til mig men til alle omkring det meningsfulde arbejdsliv. En af de ting, jeg hæfter mig ved er, at vores tilsyneladede svagheder og begrænsninger netop kan være det, der gør os unikke og særligt egnede til lige præcis det, vi er sat her på jorden for at bidrage med.

Kærlig hilsen

I dagens episode får du lov til at komme tæt på. Jeg taler jeg med karrierecoach Nanna Agerlin, og det foregår på en lidt anden måde, end normalt. Det er ikke kun mig, der interviewer Nanna – Nanna stiller også mig spørgsmål, og jeg har taget en talenttest!

I processen glemte jeg mere eller mindre, at der var mikrofoner på, så du får et rimeligt ufiltreret blik ind i mit arbejdsliv lige nu.

I episoden taler jeg om mit eget arbejdsliv, men meningen er, at det skal få dig til at reflektere over dine egner styrker. Vidste du, at du har medfødte talenter? Som bare venter på at blive brugt!

Havde du spurgt mig, da jeg var yngre, så havde jeg ikke nogen fornemmelse af at have talenter – på trods af, at jeg havde nemt ved mange ting. Men som du kan høre i dette interview kan bla. et forkert arbejde eller frygt forhindre os i at se og realisere vores talenter.

Hvem var Nanna Agerlin?

På Nannas hjemmeside skrev hun:

“Jeg tror på, at vi alle har en naturlig trang til at søge og skabe mening i vores liv. Vi har alle unikke talenter og livserfaringer, som er vores personlige styrker til at skabe et meningsfuldt liv.”

Nanna Agerlin var selvstændig karriererådgiver med en bred erfaring. Hun var oprindelig uddannet ergoterapeut og har arbejdet i en årrække som produktchef i hjælpemiddelbrancen. Hun arbejdede med styrkebaseret ledelse, talentudvikling og karriererådgivning, og med intuition som strategisk værktøj.

 

#40 Nanna Agerlin om talenter og det meningsfulde arbejdsliv

Jeg inviterede mig selv hjem til Nanna på hendes hyggelige kontor, fordi jeg tror, vi alle har brug for at minde os selv om, at vi har talenter og styrker at trække på.

Min erfaring er nemlig, at vi har meget lettere ved at hæfte os ved vores fejl og mangler end styrker.

Udover det har jeg selv brug for at blive klogere på mit arbejdsliv, og det var meget lærerigt at tale med Nanna – og jeg er sikker på, at du også kan blive klogere på dine egne talenter ved at lytte med her.

Lyt med her, hvor vi bla. kommer ind på:

 • Nannas egen vej i arbejdslivet hen mod at være selvstændig karrierecoach
 • Hvorfor det er vigtigt at trække på vores talenter, og hvor vi naturligt er bedst
 • At det stresser os, når vi ikke kan bidrage til fællesskabet
 • Hvor jeg står i mit arbejdsliv lige nu
 • Hvilke toptalenter, jeg har
 • Hvad der driver mig i arbejdslivet – hvorfor det er vigtigt at gøre noget ved angst som det samfundsmæssige problem, det er
 • Forskellen på at præstere for at få anerkendelse og for at gøre en seriøs forskel
 • At jeg er blevet bedre til at tage ros og anerkendelse til mig, men at jeg stadig kæmper med den indre kritiker
 • At det er en kæmpe styrke at være sensitiv og have evnen til at læse andre mennesker
 • Hvordan man kan have brug for alenetid, når man er god til at tune ind på andre
 • Og meget andet godt:)

Hvis du kunne lide denne episode, så tjek også disse podcastepisoder og blogindlæg ud:

Jeg håber, du blev inspireret og får lyst til at udforske dine egne talenter nærmere!

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

2 kommentarer

 1. Marianne siger:

  Hej Birgitte

  Super podcast og jeg kunne genkende så meget af mig selv i den analyse , som Nanna gav af dig og se refleksioner og samtalen, I havde i den forbindelse.

  Sikke et tab for verden, at hun ikke længere er i blandt os.

  Selv i proces omkring mit eget arbejdsliv og været det i et stykke tid i parløb med min egen badass karriereguru Grith Lygum

  Imorgen sidste arbejdsdag på en projektansættelse, hvor jeg har vidst bagkanten rykkede tættere på, men kom før end forventet

  Men jeg er i ro omkring det og efter at have støvet ego af, så sætter jeg ud på sidste arbejdsdag imorgen

  En utrolig spændende, bevidsthedsgørende og talentanvendende tid

  En konge chef, som netop rammesatte og gav mig plads til at mine talenter kom i spil og fik frit lejde

  Det samarbejde og relationerne til mine samarbejdspartnere og alle de skønne mennesker, jeg har mødt og gjort en forskel for skal jeg med vemod sige farvel til

  Men jeg ved også, det var det helt rigtige tidspunkt og der er en mening med at tingene sker nu.

  Tak for en reminder

  De varmeste hilsner

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Hej Marianne

   Hvor er det godt at høre, du kunne bruge det. Og ja, der er altid en mening med, at tingene sker. Sender dig god energi til din videre rejse!

   KH Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.