fbpx

Anne Pernille Fischer om hvordan du undgår stress og opnår dine mål som selvstændig

Hvis du er selvstændig og gerne vil undgå stress, så lyt med her. Denne podcastepisode handler om at sætte sig mål, nå dem og undgå at blive stresset i processen. Jeg fik selv mange guldkorn med fra samtalen.

Hvis du ikke er selvstændig, så lyt med alligevel. De fleste af os kan blive bedre til at prioritere og vælge det mindre vigtige fra. Så hvis du har et almindeligt arbejde, en familie eller bare en hverdag, så er jeg sikker på, at du hører noget, som du kan bruge.

Anne Pernille Fischer om at undgå stress og opnå mål som selvstændig

Dét at undgå stress som selvstændig er ikke helt nemt. I begyndelsen kan det stresse at finde ud af, hvordan man skaber overskud rent økonomisk, og hvilken retning man skal vælge. Senere kan det være “the stress of success”, der er en udfordring.

Jeg er jo selv selvstændig, og der er ingen tvivl om, at den direkte årsag til, at jeg har nået mine mål uden at arbejde for meget og blive overvældet, er fordi jeg har brugt tid på at overveje, hvordan jeg arbejder. Og jeg har fået hjælp til den del. Én af dem, jeg har fået hjælp af, er Anne Pernille Fischer, og hun er så god, at jeg hellere end gerne vil dele hende med dig her. Vi har lavet hele to podcastepisoder for at komme stressede selvstændige til undsætning. Først denne, du finder herunder, og så en særlig Corona-edition, som du finder et link til længere nede.

Lige lidt om Anne Pernille Fischer:

Anne Pernille er businessmentor og coach. Hendes kunder er selvstændige, der har brug for en professionel sparringspartner og hjælp til at at kunne realisere mål og samtidig have et godt arbejdsliv. Hun hjælper med forretningsudvikling, produktudvikling, salg og andre ting, og det gør hun via individuelle sparringsforløb, gruppeforløb og hendes fantastiske planlægningsworkshops, som jeg selv har deltaget på. Hun har fokus på både strategi og mindset, og jeg har oplevet på egen krop og business, hvor stor en hjælp hun har været.

I samtalen kommer vi bl.a. ind på:

 • Anne Pernilles historie, bl.a. om da hun blev væltet omkuld af alvorlig stress
 • Tendensen til at være præstationsprinsesse, og at det ikke er en god ting
 • Hvad Anne Pernille især har erfaring med, som stresser selvstændige
 • At din to-do-liste ikke er en plan men en ønskeliste (den havde jeg brug for at høre!)
 • At frygt og usikkerhed er en naturlig del af rejsen som selvstændig
 • At det er vigtigt at have opbakning, når man er i modvind (og om dengang jeg fik offentlig og nedladende kritik fra et par kolleger, som trykkede på min “skamknap”)
 • Hvilke fejl vi begår, når vi planlægger
 • Konkrete råd til god planlægning, og hvordan du bryder store projekter ned i små bidder, så du kommer i mål

Interviewet er optaget på distancen, og lyden er defor desværre ikke helt optimal. Beklager!

Links til de ting, der nævnes i episoden:

Jeg håber, at du blev inspireret!

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

2 kommentarer

 1. Rikke siger:

  1000 tak for en utrolig ærlig inspirende og lærerig samtale. Det var en rigtig dejlig time i “selskab med to skønne kvinder…!

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Dejligt du kunne bruge den Rikke!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.