I denne efterårsmeditation får du mulighed for at tune ind på dig selv, din krop, komme i kontakt med jorden og finde ro og hvile.

Lyt med her, hvor jeg giver dig en introduktion til efterårsmeditationen og hvor du efterfølgende kan lytte til den. Den varer omkring 15 minutter. Længere nede kan du downloade meditationen – ganske gratis – til eget brug.

Efterårsmeditation – en årstidsmeditation

Denne meditations er en årstidmeditation. Den første af 4, jeg kommer til at lave hen over de kommende 4 årstider. Vi begynder med efteråret som er et godt tidspunkt at stoppe op og tune ind på kroppen og give slip på ophobede spændinger og stress i kroppen.

I efterårsmeditationen er der særligt fokus på at give slip, mærke jorden og give slip på alt det, du ikke længere har brug for. Præcis som et træ giver slip på bladene i efteråret. Bladene falder til jorden af sig selv, og det samme gør dine spændinger, når du blot giver slip.

På samme måde giver du i denne efterårsmeditation slip på overflødige tanker. Tanker er blot endnu en form for spændinger, og dem kan du også roligt give slip på. Hvis de er vigtige, så vender de tilbage. Hvis ikke, så har du ikke brug for at holde fast i dem.

Vi har også fokus på jordforbindelse, og du kan også lytte til denne podcastepisode for inspiration til, hvordan du får bedre jordforbindelse.

Naturen og elementerne er vigtige – også for din mentale trivsel og udvikling. Du kan også lytte til episoder, der handler om ild, luft og vand, for at lære, hvordan du kan bruge elementerne til at udvikle dig og finde ro.

Download din efterårsmeditation her

Herover giver jeg en introduktion til efterårsmeditationen, men hvis du gerne vil downloade den til eget brug, kan du gøre det lige her. Det koster kun din emailadresse.

Håber du blev inspireret. Hav et dejligt efterår.

Kærlig hilsen

tilstedeværelse

 

Er du stresset?

Få min

morgenmeditation!

Begynd din dag med fokus, ro og en klar intention. Det gør en forskel!

Tak for tilmeldingen - du har fået en mail!