fbpx

Efterårsmeditation

I denne efterårsmeditation får du mulighed for at tune ind på dig selv, din krop, komme i kontakt med jorden og finde ro og hvile.

Lyt med her, hvor jeg giver dig en introduktion til efterårsmeditationen og hvor du efterfølgende kan lytte til den. Den varer omkring 15 minutter. Længere nede kan du downloade meditationen – ganske gratis – til eget brug.

Efterårsmeditation – en årstidsmeditation

Denne meditations er en årstidmeditation. Den første af 4, jeg kommer til at lave hen over de kommende 4 årstider. Vi begynder med efteråret som er et godt tidspunkt at stoppe op og tune ind på kroppen og give slip på ophobede spændinger og stress i kroppen.

I efterårsmeditationen er der særligt fokus på at give slip, mærke jorden og give slip på alt det, du ikke længere har brug for. Præcis som et træ giver slip på bladene i efteråret. Bladene falder til jorden af sig selv, og det samme gør dine spændinger, når du blot giver slip.

På samme måde giver du i denne efterårsmeditation slip på overflødige tanker. Tanker er blot endnu en form for spændinger, og dem kan du også roligt give slip på. Hvis de er vigtige, så vender de tilbage. Hvis ikke, så har du ikke brug for at holde fast i dem.

Vi har også fokus på jordforbindelse, og du kan også lytte til denne podcastepisode for inspiration til, hvordan du får bedre jordforbindelse.

Naturen og elementerne er vigtige – også for din mentale trivsel og udvikling. Du kan også lytte til episoder, der handler om ild, luft og vand, for at lære, hvordan du kan bruge elementerne til at udvikle dig og finde ro.

Download din efterårsmeditation her

Herover giver jeg en introduktion til efterårsmeditationen, men hvis du gerne vil downloade den til eget brug, kan du gøre det lige her. Det koster kun din emailadresse.

Håber du blev inspireret. Hav et dejligt efterår.

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

8 kommentarer

 1. Lærke siger:

  Kære Birgitte.
  Jeg er vild med dine meditationer, og du spørger til den beroligende musik i flere af dine meditationer – jeg er vild med det og musikken bidrager så godt til ro hos mig (du er også dygtig til at vælge den helt rette baggrundsmusik). Men jeg vil alligevel fremhæve din morgenmeditation med fuglefløjt i baggrunden, det er min personlige favorit. Den har jeg startet dagen med siden jeg blev sygemeldt med stress – og det gør så godt, at starte dagen med den og tænke på fuglefløjt gennem dagen.
  Tak for alt dit fine arbejde, elsker dine podcasts også!
  Efterårshilsner fra Lærke

 2. Kennet siger:

  Wov du er dygtig jeg er gå ned rigtig ned på den onde måde , livet kan være hård nå man gå ned fysik pysik økonomisk det er en af de beste oplevelser længe virker positiv på ekstreme smerter tak

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Hej Kennet. Dejligt det kan bruges! KH Birgitte

 3. Laila siger:

  Jeg synes, musikken til efterårsmeditationen er for livlig og dominerende, så jeg har svært ved at høre, hvad du siger. Til gengæld ELSKER min datter og jeg aften meditationen, som vi hører hver aften. Hun har ADHD og svært ved at falde til ro, men sover oftest i løbet af de 10 min.

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Tak for input – tror jeg nedtoner musikken lidt. Og dejligt at høre, at I kan bruge aftenmeditationen og især af din datter også kan bruges den❤️

 4. Maria R siger:

  Du er altså en gave Birgitte ???? Tak for en skøn meditation.

 5. Pia siger:

  Mange tak!

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Selv tak Pia:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.