fbpx

Sådan skaber du momentum og fastholder positive forandringer i 2023

Igår var jeg var jeg på en nytårsgåtur med mine børn, som vendte op og ned på nogle af mine planer med det kommende år. Her deler jeg om, hvad jeg lærte, og jeg håber, du vil lytte med her og blive inspireret til at overveje, hvilke forandringer og oplevelser, du selv ønsker i 2023.

Og jeg ved det godt. Alle taler om, hvordan vi ændrer vaner og skaber positive forandringer i vores liv her først på året. Så måske er du allerede træt af at høre om det. Men her går jeg et spadestik dybere og taler om, hvordan du sætter dybe intentioner, der rent faktisk skaber postiv forandring. Jeg taler også om, hvordan du giver forandringer momentum og kultiverer gode ting i dit liv, der for alvor forandrer noget og bliver større over tid.

Lyt med i årets første podcastepisode, hvor jeg kommer ind på:

 • Hvorfor vi kan lære meget af børn, når vi sætter vores nytårsintentioner
 • Hvad min søn ønsker for det nye år, som vendte op og ned på nogle af vores planer med det nye år
 • At dine dybe ønsker nemt kan overskygges af din frygt og de begrænsinger, du oplever at have
 • Forskellen på egoets mål og dit sande jegs dybere intentioner
 • De ting, du længes mest efter, er du mest bange for og har sværest ved at føre ud i livet
 • Hvad jeg tror på, når det kommer til vores muligheder for at leve et godt liv
 • At de svære omstændigheder i vores liv kan være trædsten
 • At vi selv vælger, om vi vil lukke ned eller åbne op for livet
 • Hvordan du giver slip på dårlige vaner, negative følelser og genstridige mønstre
 • Eksempler på dybe intentioner, der medfører positiv forandring
 • Mit forløb Momentum, og hvordan det er opstået på en særlig måde.

Lyt med her:

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

2 kommentarer

 1. Birgitte siger:

  Hej Birgitte
  Jeg har lige lyttet til din podcast fra idag den 2. januar, og jeg fik som altid, når jeg lytter til dine podcasts, rigtigt meget med: bevidsthed omkring forskellen på mål og intentioner, omkring mit ego og mit oprindelige jeg og inspiration til refleksion over, hvad jeg ønsker for mig selv og min familie i 2023. Så tak, kære Birgitte, – også fordi du gavmildt deler ud af dit eget – det gør det meget nemmere at relatere til de emner, du tager op. Jeg glæder mig til et nyt år med nye podcasts og forløb. Rigtigt godt nytår til dig. Kærligst Birgitte

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Hej Birgitte
   Dejligt du kunne bruge det! Og tak fordi, du lytter med. Jeg glæder mig også til endnu et år med podcasten – godt nytår❤️
   KH Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.