fbpx

Skriveøvelsen, der ændrede mit livs kurs (på den uromantiske men gode måde)

De af jer, der har fulgt min blog og podcast længe, ved, at jeg altid har været stor tilhænger af at skrive. Jeg bruger det til at finde ud af, hvordan jeg har det, og hvad jeg tænker. Og det at skrive har både reddet og ændret mit liv på flere måder. Derfor taler jeg, i denne podcastepisode, om en skriveøvelse, der med sikkerhed også kan ændre dit, hvis du er villig til at dedikere lidt af din tid.

Skriveøvelsen hedder morgensider og er inspireret af forfatteren Julia Cameron, som har skrevet bogen Kreativitet, der er en guide til at vække din kreativitet og til selvudvikling i det hele taget. Jeg faldt over bogen i et af mine sabbatår i London, hvor den fik en kæmpe betydning for mit liv, hvilket jeg fortæller mere om i podcasten.

I denne podcastepisode kan du lære om:

  • Min egen passion for at skrive og min selvudviklingsrejse
  • Hvad morgensider er, og hvordan de kan bruges
  • Hvordan morgensider giver dig adgang til en anden bevidsthed, end den du har tilgængelig i hverdagens travlhed
  • Da jeg som ung ankom til London med et knust hjerte
  • Hvordan jeg blev forelsket på den kosmiske måde i en spansk fodboldspiller og var halvt på vej til Spanien for at blive gift
  • Hvordan morgensider ændrede den plan rimeligt drastisk
  • Om den erkendelse, der pludseligt brød gennem min bevidsthed
  • Og mere….

Hvis du følte dig inspireret af denne podcastepisode, så tjek også følgende ud:

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.