fbpx

Gør mig en tjeneste. Fortæl mig, hvordan jeg kan hjælpe dig helt ned i gear i sommerferien

OBS! Spørgeundersøgelse er afsluttet og kan derfor ikke længere besvares. Tusind tak for alle jeres fantastiske input og gode besvarelser.

Jeg sender podcastepisoder ud året rundt, og som regel er det mig, der giver svar på spørgsmål og deler tanker, som I derude forhåbentligt kan bruge til noget. I dag er det dog mig, der beder dig om hjælp.

Der er et stykke tid til sommerferien, men jeg er i gang med at skabe noget, der kommer til at hedde SommerRO. En lille samling af meditationer og øvelser, der kan hjælpe dig med at komme helt ned i gear i sommerferien, så du kan nyde ferien, finde ro og lade op.

Det kan være nemmere sagt end gjort at finde ægte ro i ferien. Måske var du stresset op til ferien, måske har du en familie, der ikke levner meget tid til ro eller måske stjæler dit nærvær. Jeg vil gerne have dit input til, hvad der især kan forhindre dig i at komme helt ned i gear i sommerferien, og hvad du har brug for, som kunne være en hjælp. Jeg har nogle elementer på plads allerede, men jeg vil meget gerne høre dine tanker.

Så jeg håber, du vil bruge et par minutter på at svare på 3 spørgsmål. Det er anonymt, og det er en kæmpe hjælp og inspiration til mit vider arbejde. De 3 spørgsmål er:

 • Hvad forhindrer dig at finde dyb ro og lade op i sommerferien? Det kan være indre som ydre ting.
 • Hvad kunne hjælpe dig fra min hånd med at finde mere ro og nærvær i ferien?
 • Hvad forbinder du med den ultimative sommerro?

Herunder kan du lytte til podcasten, hvor jeg fortæller lidt om:

 • Hvorfor jeg skaber SommerRO
 • 2 slags tid og hvilken type tid, vi især skal være i for at finde dyb ro og lade op
 • Hvad der typisk kan forhindre os i at finde ro i ferien
 • Hvad der skal til for at finde dyb ro i ferien, og hvad jeg selv forbinder med ro i ferien.

OBS! Spørgeundersøgelse er afsluttet og kan derfor ikke længere besvares. Tusind tak for alle jeres fantastiske input og gode besvarelser.

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

6 kommentarer

 1. Kirsten siger:

  – Bekymrings angst
  – omsorg for at alle har det godt
  – forventnings pres

  Vil gerne skrives op til sommer ro. Har stadig meget glæde af dit forløb “ Angst og stress..” særlig meditationerne????????????

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Hej Kirsten
   tusind tak – hvor er det godt at høre, og jeg skriver dig op til SommerRO, og du får besked, når tilmelding åbner:)
   KH Birgitte

 2. Bente siger:

  Kære Birgitte.
  Jeg er pensionist og kan af den grund ikke holde sommerferie. Spørgsmålene er bedst tjent med svar fra folk som stadig er på arbejdsmarkedet. Men kort kan jeg give mit besyv med, ang hvad der stresser mig mest, og det er familiekomsammen, samt deres meninger og forventninger om hvad jeg bør fylde min dag med, nu hvor jeg har al den tid til rådighed. Og allermest de fustrationer/stress jeg får når jeg ikke magter det. Håber du ksn bruge det. ❤️Bente

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Tak Bente – dine kommentarer er værdifulde, og alle kan bruge sommerro vil jeg mene, hvad end man arbejder eller ej. KH Birgitte

 3. Louise siger:

  Kære Birgitte

  Tusind tak for dig og alt det du giver.
  Jeg har fulgt din podcast i flere år, og har med din hjælp fået smag for at organisere mit liv, og rydde op fysisk og mentalt.
  Med hensyn til sommerferien har jeg flere gange oplevet at blive optaget af, at jeg ikke får nok ud af den fritid jeg har i ferien. Det er dilemmaet mellem at planlægge aktiviteter, havde tid til ro og plads til spontanitet samtidig med, at jeg føler, jeg har fået det ud af ferien, jeg gerne ville. At der både er plads til at være sammen med de mennesker der betyder noget; og nye oplevelser og indtryk samt ro og fordybelse. Så måske hjælp til en afklaring af, hvad ferien skal bruges på og hvad hensigten er med feriedagene.

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Hej Louise

   tak for dit input. Én af meditationerne kommer til at hedder “Glæd dig over at gå glip af det meste”, og det er noget, mange af os godt kunne have brug for at lære:)

   KH Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.