fbpx

Vintermeditation

Mange var glade for min efterårsmeditation, og her kommer den næste årstidsmeditation: en vintermeditation.

Vinteren er en tid, hvor det er godt at skrue helt ned for blusset og give dig selv lov til at hvile og gå i hi. Lyt med her og opdag, hvad du kan lære af vinteren og prøv denne regenererende vintermeditation. Lidt længere nede har du mulighed for at downloade selve meditationen ganske gratis.

 

Vintermeditation

I denne podcastepisode kan du lære:

  • Hvorfor det er vigtigt at følge sæsonerne
  • Hvad vinteren og mørket kan lære dig
  • Om hvorfor det kan være svært at lade sig selv gå helt i stå
  • Hvad der kan hjælpe dig, hvis du (også) er den meget aktive type
  • Jeg guider dig gennem en vintermeditation, hvor du får klarhed og ro og giver dig selv lov til at lave absolut ingenting (ikke engang meditere!)

 

Hvad vi kan lære af vinterårstiden

Vi glemmer hurtigt, at vi selv er en del af naturen, og vi derfor har brug for at være i nærkontakt med naturen og leve i overenstemmelse med sæsonerne. Vores eget liv følger også sæsoner, og det har vi brug for at minde os selv om.

Vinteren har særlige kvaliteter, men mange af os er ikke specielt vilde med den. Vi kan bedre lige sommer og forår, hvor der er lys og energi, og hvor vi er i gang. Men når du ser på naturen om vinteren, så kan du lære noget om at spare på energien og faktisk stoppe helt op. Træk dig ind i dig selv, få klarhed over dit liv, og hvor du er på vej hen.

Der er behov for perioder i dit liv, hvor der ikke sker det store på overfladen. Det er lidt som med åndedrættet; der skal være en indånding, for at der kan være en udåndning.

vintermeditation

Hent din vintermeditation til download her

Herunder kan du downloade din vintermeditation (den er 8 minutter lang og uden den intro, som jeg laver i podcast-episoden).

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.