fbpx

Business Q & A: Hvordan ser din arbejdsdag ud, hvordan starter man en podcast + 13 andre spørgsmål, I har stillet

I denne business Q&A podcastepisode, svarer jeg på jeres spørgsmål om min virksomhed og mit arbejde generelt. Jeg er på ingen måde business coach og bliver det aldrig. Men jeg bliver ofte spurgt, hvordan jeg gør med hensyn til forskellige ting i min virksomhed og med min podcast. Derfor har jeg samlet en stak gode spørgsmål fra jer, jeg svarer på i dagens episode:

 1. Hvordan tjener du penge på din podcast?
 2. Hvordan sælger du dine online kurser?
 3. Hvordan har du opbygget så stort et nyhedsbrev?
 4. Uddelegerer du opgaver ift. din virksomhed eller har du alle hattene på selv? Og hvor meget tid om ugen bruger du gerne på de forskellige opgaver?
 5. Nogle fif og insight om al det tekniske online eller inspiration hertil
 6. Hvordan tager du dig dit mod til at stå frem – også med sårbare emner?
 7. Hvad du tænker om salg? Når man har gået på universitetet, som jeg selv har, og aldrig lært det mindste om salg og kommerciel tankegang, men tværtimod er blevet skolet ret meget i at være forsigtig, præcis osv., så kan det være svært at sælge.
 8. Hvorfor har du ikke individuelle klienter?
 9. Hvordan ser din arbejdsdag ud?
 10. Hvordan prioriterer du din tid til familie, privatliv og huslige pligter?
 11. Vil du være businessmentor for andre, der gerne vil opbygge en lignende forretning?
 12. Hvordan bruger du din podcast kommercielt?
 13. Hvordan starter man en podcast?
 14. Hvordan får du nye lyttere til din podcast?
 15. Savner du dit almindelige psykologarbejde, og hvad gør du for at vedligeholde dine kompetencer?

Du kan også finde inspiration i følgende episoder

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.