fbpx

Lider du af impostor-syndromet? 4 ting du skal vide, hvis du er usikker i dit arbejdsliv.

Er du usikker på dine egne evner, når det kommer til dit arbejdsliv? Bliver du i tvivl, om du er god nok, og om du overhovedet kan leve op til din rolle og/eller andres forventninger? Så kan det være, du lider af det såkaldte “impostor-syndrom”, og denne podcastepisode er derfor lavet til dig.

Impostor-syndrom: når vi er bange for at blive gennemskuet og ikke være dygtige nok.

Du kan lytte med herunder, hvor jeg kommer ind på følgende:

 • Hvad “impostor-syndromet” er, og hvem der normalt er plaget af det.
 • Hvad mennesker, der tvivler på sig selv, ofte har tilfælles.
 • Hvad min første nære psykologkollega lærte mig, som hjalp mig over min usikkerhed i mit første job.
 • Om mit studiejob i Undervisningsministeriet, hvor min chef sagde noget til mig, der lærte mig, at man ikke kan være god til alt.
 • Da min veninde og psykologkollega overbeviste mig om, at jeg ikke skal droppe mit arbejde ved at minde mig om, hvad der gør os særligt egnede til noget.

Jeg håber, du blev inspireret af denne episode.

Lyt også til disse:

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

4 kommentarer

 1. Pia siger:

  Fantastiske råd!

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Dejligt de kunne bruges:)

 2. Pernille siger:

  Tak – Birgitte du er fantastisk!!! Du aner slet ikke hvor meget du “rammer” mig med mange af dine podcast! At lytte til dig har fået mig igennem mange sygemeldinger med både stress/angst og nu er jeg ved at finde min vej i livet! Denne podcast får mig til at acceptere mig selv i endnu et område. ????????????
  Vh Pernille

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Hej Pernille

   Hor er det bare skønt at høre, det kan bruges og er en hjælp. Det er jo meningen med det hele – tak for dine ord❤️.

   KH Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.