fbpx

Genuds.: Pernille Melsted om at mærke og kommunikere vrede

Denne episode er den første af fire, hvor jeg genudsender tidligere episoder fra min podcast. Jeg nærmer mig episode 200 af podcasten, og derfor har jeg besluttet mig for at genudsende nogle af de episoder, som mine lyttere tidligere har været mest glade og taknemmelige for.

Denne første genudsendelse er en episode med Pernille Melsted, hvor vi taler om vrede og kommunikation. Vrede er en vigtig følelse og et vigtigt emne, som jeg har haft fokus på både i mit eget liv og i mit arbejde som psykolog. Det er ofte en overset følelse, og den kan i nogle tilfælde forklæde sig som alt muligt andet den vrede.

Lyt med og bliv inspireret her:

Du kan finde den oprindelige episode samt noter til episoden her: Pernille Melsted om vrede og om at være et helt menneske

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

2 kommentarer

 1. Birthe siger:

  Kære Birgitte.
  Dejligt at finde temaet vrede hos dig.
  Jeg bliver noget overrasket da jeg finder ud af at halvdelen af podcasten handler om Pernilles liv.
  Desuden ville det være fantastisk hvis man kan flytte tidsmarkøren. Så jeg ville kunne komme tilbage og lytte færdig.
  Jeg kan anbefale dig den fantastiske lille bog der hedder ” Det overraskende formål med vrede” med Marshall Rosenberg.
  Kirsten Kristensen har kurser i Ikke Voldelig Kommunikstion, der handler om vrede.
  Kærligst Birthe

  1. Birgitte Sølvstein siger:

   Hej Birthe
   Ja – den handler også en del om Pernille selv. Og tak for input:)
   KH Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.