fbpx

Hvorfor dine forsøg på forandring kuldsejler og 3 enkle ting, der virker

Vi har lige taget hul på det nye år, og nogle af os må sande at vores ambitioner om at træne mere, spise sundere eller være knap så meget på sociale medier allerede er kuldsejlet. Hvorfor sker det? Er det fordi vi mangler selvdisciplin? Eller hvorfor er det så svært for nogle af os at ændre vaner?

Lyt med i dagens podcastepisode, hvor jeg dykker ned i ting, der virker, når du skal ændre vaner, og som handler om noget helt andet end viljestyrke og motivation, som ellers ofte bliver fremhævet som det, der skal til, når vi vil ændre noget.

Jeg kommer ind på:

  • Hvilket mål jeg satte mig, da jeg opdagede, jeg ikke kunne passe mine skibukser
  • Hvorfor vi ikke kan forandre os, når vi er stressede
  • Indlært hjælpeløshed og hvordan du får en realistisk tro på dig selv
  • Betydningen af mikroskopiske daglige mål, der kan give dig en succesoplevelse
  • De 3 ting der virker, når du gerne vil forandre noget grundlæggende i dit liv og holde fast
  • Jeg fortæller om nytårsforløbet Momentum


Links til gratis træningsapps nævnt i episoden:

Læs mere om Momentum og hvad tidligere deltagere siger om forløbet her.

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.