Pasning til vores søn søges

Er du ung studerende/voksen/pensionist, som er glad for børn og unge med særlige behov, og har du lyst til at ledsage og hænge ud med vores søn på 14?

Lidt om os

Vi er en familie på 4, som bor i Skørping i skønne omgivelser lige ud til skov og sø. Birgitte er selvstændig psykolog, Poul er idrætskonsulent i Danmarks Idræts Forbund, og så har vi Lea på 10 og Mads på 14. Vi har tidligere haft en pædagogstuderende til at være sammen med Mads og følge ham til fx. håndbold, som fik et andet job, så nu er vi på udkig efter ny hjælp.

Lidt om Mads

Mads er en glad og social dreng, der elsker selskab og fodbold, håndbold, tennis, Harry Potter, Anders And, lego og computerspil. Mads har mild CP (cerebral parese). Han har ikke noget synligt fysisk handicap men væsentlige kognitive udfordringer samt epilepsi (dog pt. med sjældne og ufarlige anfald).

Mads gik i den almindelige folkeskole til 5. klasse, og går nu i specialklasse på Sortebakkeskolen i Nørager. Mads ligner umiddelbart en ganske almindelig dreng, men kan ikke være alene pga. epilepsien og har og har brug for hjælp til en del dagligdags ting og skal støttes i hverdagsrutiner og sociale situationer.

Mads kan have udfordringer med at holde struktur og navigere i sociale situationer. Han er en varm og udadvendt dreng, som er interesseret i andre og meget gerne leger, snakker, spiller og deltager i forskellige aktiviteter. Mads kan godt blive usikker og være tilbageholdende med at prøve nye ting og blive frustreret, hvis noget er svært, men han er ikke udadreagerende.

Om opgaven og det praktiske

Vi har brug for gennemsnitligt 8 timers pasning af Mads om ugen, som kan fordeles fleksibelt fra uge til uge, og der er i det hele taget stor fleksibilitet i jobbet. Vi forestiller os umiddelbart, at du kan følge Mads til håndbold i Lykkeliga hver mandag og så også være sammen med ham en halv dag i weekenden – i gennemsnit. Som udgangspunkt ikke med overnatning.

Det vil være pasning her hos os i Skørping men evt. også hjemme hos dig nogle gange, og så vil du nogle gange skulle følge Mads til fodbold og håndbold i Aalborg. Vi stiller bil til rådighed (du skal have kørekort, da Mads skal køres til håndbold), toget går her til hver halve time fra Aalborg, og vi betaler for transporttiden.

Mads kan godt lide rolige rammer, gå ture i skoven og hænge ud derhjemme. Vi forestiller os, I kan bruge tiden på at tage til håndbold, hygge, snak, spil, sport, gåture, lego og andre aktiviteter, I finder ud af sammen.

Mads kan godt lide faste rutiner, og kan også godt lide at komme på ture til steder, han kender i forvejen. Mads er mest til omgivelser og aktiviteter, han kender, og han udtrættes relativt hurtigt, så der behøver ikke ske en hel masse.

Kvalifikationer

Du er den, vi leder efter, hvis du:

  • Er imødekommende og gerne vil arbejde med en glad dreng, der kræver en specialpædagogisk tilgang
  • Er stabil, tålmodig og venlig men også formår at sætte grænser og holde fast
  • Også godt kan lide sport, udendørs leg, lego og nogle af de andre ting, Mads interesserer sig for
  • Er moden, ansvarlig og pålidelig og har erfaring med børn og unge (eller måske sundhedsfaglig viden eller erfaring)
  • Bor i Ålborg/Skørping eller omegn og har kørekort
  • Fx. er studerende på en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse, er pensioneret pædagog, lærer eller med en sundhedsfaglig bagrund eller noget helt andet.

Lønnen er 120 kr. pr time og udbetales månedligt.

Ansøgninger modtages løbende med opstart, når du kan. Du kan skrive en mail til soelvstein@soelvstein med et par ord om dig selv, og hvorfor du søger stillingen, og du er altid velkommen til at kontakte Birgitte med spørgsmål på 51 94 28 67.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Poul og Birgitte Sølvstein