Assistent søges

Assistent/studentermedhjælp med skarpe sproglige evner søges til psykologvirksomhed med unik profil

Min nuværende gode assistent er stoppede i august efter 2 1/2 år, da hun er blevet færdig med sit studie og skal videre ud i verden. Så derfor søger jeg nu en ny.

Elsker du formidling, er du skarpt rent sprogligt og er du pålidelig og servicemindet – og er du interesseret i psykologi og at være med til at gøre en forskel? Så er dette måske stillingen til dig.

Du tilbydes fleksible arbejdsforhold, en uformel atmosfære og afvekslende opgaver med mulighed for at lære nyt, blive klogere på det psykologiske felt og blive bedre til at skrive samt tilegne dig diverse tekniske færdigheder.

Arbejdsopgaver

Din arbejdsuge vil byde på en række forskelligartede opgaver, og du vil blive lært op i diverse programmer og systemer. De primære opgaver er:

 • Korrektur på korte og længere tekster til blogindlæg, kursusmateriale og andet.
 • Redigering og vedligehold af hjemmeside og andet indhold.
 • Lydredigering samt videoredigering.
 • Opsætning af kurser på online kursusplatform.
 • Administrative opgaver – fx. besvarelse af mails fra deltagere og læsere
 • Diverse forefaldende

Kvalifikationer

Du er den rigtige til stillingen, hvis du:

 • Er knivskarp til skriftligt dansk og er god til at arbejde med tekster og læse korrektur
 • Er grundig, pligtopfyldende og god til selv at strukturere arbejdstid og -opgaver
 • Er empatisk, pålidelig og ansvarlig, da vi er optagede af at give en god service og arbejder under tavshedspligt
 • Har teknisk flair og har kendskab til redigering af hjemmesider, lyd- og video eller er frisk på at lære nyt.
 • Har sans for det visuelle og æstetiske og har kendskab til kendskab til Canva (eller er frisk på at lære)
 • Har minimum et par år tilbage af dit studie og læser psykologi, dansk, medievidenskab eller et andet relevant fag (hvis du er studerende) eller har andre relevante faglige kvalifikationer og erfaring.

Om virksomheden

Jeg er selvstændig psykolog og har et stort website (www.sølvstein.dk) samt den landskendte podcast “Psykologen i øret”. Jeg skaber online selvhjælpskurser primært til stress og angst, og for tiden bruger jeg det meste af min tid på at skrive og producere onlineforløb samt at skabe indhold til blog og podcast. Jeg varetager også andre mere almindelige psykologfaglige opgaver, men dine opgaver vil primært være omkring hjemmesiden, podcasten og onlineforløb samt sociale medier.

Det praktiske

Stillingen er som udgangspunkt på 8 timer om ugen (i gennemsnit) med fleksible arbejdstider. Vi vil typisk arbejde sammen 4 timer en fast dag om ugen enten i Skørping eller Aalborg, og resten af timerne kan du arbejde hjemmefra. I begyndelsen vil der være flere timer på kontoret og efterhånden, som du kommer ind i tingene, vil der være mere mulighed for hjemmearbejde.

Lønnen er efter gældende overenskomst og/eller efter kvalifikationer.

Ansøgningen skal bestå af en motiveret ansøgning samt CV. Samtaler afholdes løbende og ellers i uge 32. Send din ansøgning til Birgitte på soelvstein@soelvstein med “Ansøgning” i emnelinjen. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på 51 94 28 67 eller på soelvstein@soelvstein.dk (i uge 22-28 er jeg bortrejst, så der kan jeg kun nås pr. email.).

Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning!