fbpx

Mindeepisode: Nanna Agerlin om talenter og det meningsfulde arbejdsliv

I dag sender jeg en podcastepisode ud i kærligt minde om Nanna Agerlin, som døde i 2020 efter få måneders sygdom.

Det kom som en kæmpe chok for mig og sikkert for mange andre, at Nanna pludseligt ikke var her mere, og det gør mig først og fremmest ondt for hendes mand og 3 piger, som hun efterlod.

Jeg interviewede Nanna tilbage i 2018, og jeg var en del af et arbejdsfællesskab med hende i en periode. “Heartwork” kaldte vi det, og Nannas arbejde var i den grad hjertets arbejde. Hun var en kærlig og klog kvinde – jeg forstår ikke, hvorfor hun kun skulle være her så kort, men det skulle hun åbenbart.

Efter Nannas død lyttede jeg igen til interviewet, vi lavede. Flere gange. Pludseligt fik det en helt andet vægt og klang i mine ører. Og selvom samtalen især kredser om mit eget arbejdsliv, så besluttede jeg mig for på et tidspunkt at genudsende den, så du derude kunne få glæde af Nannas visdom og forhåbentligt bruge den til noget i dit eget arbejdsliv. Måske især hvis du er et sted, hvor du ikke ved, hvad du vil eller føler, du kan bidrage med noget af værdi.

Og det gør jeg så nu. Her er linket til den oprindelige episode, hvor jeg beskriver lidt nærmere, hvad vi kommer ind på: tidligere podcastepisode.

Og her er den nye episode, hvor jeg giver en ny intro til interviewet og fortæller lidt om mine tanker omkring Nannas død, og hvordan det kan opleves, når nogen pludseligt forsvinder.

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.