fbpx

Undgå jule-effektivitetsfælden og få tid til mere ro og nærvær i december

Det er snart december, og hvis du ligner mig, så glæder du dig. Jeg elsker december med julekalender, adventskrans, julelys, hygge, konfekt, julesalmer, familietraditioner og alt, hvad højtiden indebærer!

Jeg er dog ikke så vild med den travlhed og stress, december nemt kan ende med også at bringe med sig. Derfor har jeg i år tænkt mig at gøre en bevidst indsats for at skabe tid og rum til ro og nærvær i december, og i denne podcastepisode deler jeg med dig, hvordan du også kan sikre dig en december med mindre stress men til gengæld mere ro.

Lyt med herunder, hvor jeg kommer ind på:

  • Hvordan du skaber plads til forandring i dit liv
  • At det kan lade sig gøre at nyde ting og være med svære følelser og bekymringer
  • Juleeffektivitetsfælden, og hvordan du på paradoksal vis kan må mere ro og tid i december
  • DecemberRO – din personlige assistance til mere ro og nærvær hver dag i december.

Hvad er DecemberRO?

DecemberRO er en splinterny julekalender! Den består af 24 låger, og bag dem gemmer der sig korte lydsessioner med øvelser, meditationer og refleksioner. Det hjælper dig med lige at tage en stille stund for dig selv hver dag i december og guider dig i, hvordan du i praksis kan få mere glæde, nærvær og ro i den travle juletid. Du kan læse mere om DecemberRO og tilmelde dig lige her.

Adventshvilekalenderen “Slow Sundays”

“Slow Sundays er en adventshvilekalender, som består af 4 lidt længere lydsessioner (20 min.) – 1 til hver søndag i advent. Her er der fokus på at give dig stof til eftertanke og få langsomhed, dybde og ægte hvile ind i dine adventssøndage i julen.

Kærlig hilsen

Birgitte Sølvstein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.